IRC-Galleria

moonshiner

moonshiner

Än ee är ii ii än aa

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 00:51

Voi Jummi, galleriahan oikeen yllättää. SurpriseSurprise *ilmapalloja ja serpenttiiniä* Mitähän tämmösellä Päiväkirjalla nyt sit tekis? Vanha ja turvallinen ratkasu vois olla aika jees, eli kertoo tänne päivän tapahtumista, mut PASKAT :D
Voisin kuitenki yrittää päivitellä näit, vaik sit runon tyngillä, sananlaskuilla, biiseillä tai kuvilla. *yllättyy huomatessaa, että päässä syntyy ideoita* Voi Jummi, lisää yllätyksiä!!

Löysin muuten netistä lumilyhdyn ohjeet, älkää kysykö, et miten ja mistä..
*Voi elämä, kuka nyt ei osais tehä lumilyhtyä?*Mutta kaiken varalta:
Lumilyhtyyn tarvitaan lumipalloja ja yksi (matala) kynttilä. Lumipallot kasataan ympyrän muotoon. Alimpaan kerrokseen laitetaan noin 8-10 lumipalloa. Loput pallot kasataan näiden päälle kallistaen rakennetta samalla sisäänpäin. Kerroksia tulee yhteensä noin 5 kappaletta. Ylimpään kerrokseen tulee vain yksi lumipallo. Ennekuin lyhty on kokonaan valmis sen sisälle laitetaan sytytetty kynttilä tai tuikku. Loput pallot laitetaan varovasti paikoilleen, ettei kynttilä sammu. Kun pallot on saatu pakoilleen, voidaankin ihailla miten pehmeää valoa lumilyhty luovuttaa ympäristöönsä.

Siinä siis teille,
onnea lumilyhdyn rakentamisyrityksissä.
(Mä oon hengessä mukana, tääl koneen ääressä. Kynttilöiden valaisemassa huoneessa, hörppimässä lämmintä kaakaota, lämpiän viltin alla).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.