IRC-Galleria

moonshiner

moonshiner

Än ee är ii ii än aa

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2005 23:11

Löysin (joskus kauan sitten) netistä tämmösen jutun, joka (ainakin) mua jaksaa hyvittaa(, aina sillon tällön ja sopivin väliajoin luettuna) :D

Kuinka ankerias tapetaan?
Pikku Ville 8v., kuten muutkin hänen ikäisensä, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa. Eräänä päivänä hän tiedusteli siitä äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskon huoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa. Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asiaa näin:

Sisko ja sen poikakaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta. Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska laittoi kätensä siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niin kuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän. Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle. Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia ja kiemurrella niin, että melkein tippui sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan. Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma.

Lopuksi sain tietää mikä sai heidät sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!! Poikakaveri piti sitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi ihan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotakin senkaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä on eläissään nähnyt. Minä olisin voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä.

Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla sitä päästä. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmaan puri siskoa. Sitten sisko otti siitä kaksin käsin kiinni ja piti sitä tukevasti, kun poikakaveri veti sille kuonokopan päälle. Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että ne yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä. Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen kaveri hengittivät syvään.

Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos. Sisko ja sen kaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halata siskoa. Luulen, että ankeriaatkin ovat niin kuin kissat, niillä on useampi elämä.Tällä kertaa ne yritti tappaa sen niin, että sisko istui ja pomppi sen päällä. 25 minuutin taistelun jälkeen ankerias oli ihan varmasti kuollut. Tiedän, että se kuoli, koska poikakaveri nylki sen... ja heitti nahan vessanpönttöön..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.