IRC-Galleria

moonshiner

moonshiner

Än ee är ii ii än aa

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2005 23:11

Löysin (joskus kauan sitten) netistä tämmösen jutun, joka (ainakin) mua jaksaa hyvittaa(, aina sillon tällön ja sopivin väliajoin luettuna) :D

Kuinka ankerias tapetaan?
Pikku Ville 8v., kuten muutkin hänen ikäisensä, oli hyvin utelias. Hän oli kuullut paljon seksistä muilta pojilta ja mietti mielessään mitä se oikeastaan tarkoittaa. Eräänä päivänä hän tiedusteli siitä äidiltään, joka hieman ujosteli. Suoraan kertomisen sijaan, hän kehotti Villeä piiloutumaan isosiskon huoneeseen verhojen taakse ja katsomaan mitä isosisko touhuaa illalla poikakaverinsa kanssa. Ville teki työtä käskettyä ja selvitti seuraavana päivänä asiaa näin:

Sisko ja sen poikakaveri istuivat ja juttelivat keskenään hetken. Sitten poikakaveri sammutti melkein kaikki valot ja alkoi halia ja pussailla siskoa. Luulen, että sisko oli tulossa kipeäksi, koska hänen ilmeensä näytti niin kummalliselta. Poikakaverikin ilmeisesti luuli niin, koska laittoi kätensä siskon paidan alle ja kokeili sydäntä, niin kuin lääkärikin tekee. Mutta hän ei ilmeisesti ollut niin taitava kuin lääkäri on. Hänellä näytti olevan vaikeuksia löytää sydän. Hänkin näytti tulevan kipeäksi, sillä molemmat istuivat rauhattomasti ja olivat hengästyneitä. Hänen toinen kätensä oli varmaan kylmä, koska hän laittoi sen siskon mekon alle. Siskon tila vain paheni. Hän alkoi voihkia ja kiemurrella niin, että melkein tippui sohvalta. Kuume alkoi varmaan nousemaan. Tiedän, että se oli kuumetta, sillä sisko sanoi olevansa niin kuuma.

Lopuksi sain tietää mikä sai heidät sairaiksi. Suuri ankerias oli tullut poikakaverin housuun ja ponnahti yhtäkkiä esille. Se oli varmasti 25 cm pitkä, vannon sen!! Poikakaveri piti sitä tiukasti kiinni, ettei se karkaa. Sisko pelästyi ihan kamalasti kun näki sen. Hän alkoi huutaa Jumalaa tai jotakin senkaltaista. Hän sanoi, että se on varmasti suurin minkä on eläissään nähnyt. Minä olisin voinut kertoa vielä suuremmasta, joka saatiin isin kanssa järveltä.

Yhtäkkiä sisko tuli rohkeaksi ja yritti tappaa sen puremalla sitä päästä. Yhtäkkiä sisko kurlasi ja päästi irti siitä. Se varmaan puri siskoa. Sitten sisko otti siitä kaksin käsin kiinni ja piti sitä tukevasti, kun poikakaveri veti sille kuonokopan päälle. Poikakaveri asettui siskon ja taistelevan ankeriaan päälle. Sisko alkoi voihkia ja kiemurrella. Sitten ne tippuivat sohvalta. Luulen, että ne yrittivät tappaa sen litistämällä väliinsä. Hetken kuluttua ankerias lopetti kiemurtelemisen ja sisko ja sen kaveri hengittivät syvään.

Sitten kaveri nousi pois ja niin he saivat tapettua sen. Tiedän, että se oli kuollut, koska se vain roikkui ja jotakin sisälmyksiä oli tullut ulos. Sisko ja sen kaveri olivat väsyneitä taistelun jälkeen. Ne piristyivät kuitenkin pian, koska poika alkoi taas pussailla ja halata siskoa. Luulen, että ankeriaatkin ovat niin kuin kissat, niillä on useampi elämä.Tällä kertaa ne yritti tappaa sen niin, että sisko istui ja pomppi sen päällä. 25 minuutin taistelun jälkeen ankerias oli ihan varmasti kuollut. Tiedän, että se kuoli, koska poikakaveri nylki sen... ja heitti nahan vessanpönttöön..

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.10.2005 16:55

Jos aiot piirtää seinään, tee se sohvan takana.

[Ei aihetta]Sunnuntai 30.10.2005 00:24

Hauskaa lauantaita karvaiset ja karvattomat ystäväiseni! <3

[Ei aihetta]Perjantai 28.10.2005 23:56

Mietelause tälle illalle;
”Miksei nauttisi elämästä heti? Miten usein onnen
tuhoaakaan tyhjänpäiväinen valmistautuminen.” - Jane Austin
Perjantai (/koko viikonloppu) on hyvää aikaa nauttimiseen!
Mä ainakin aion ottaa ilon irti kaikesta mahdollisesta ajasta tänä viikonloppuna.
(Lukuun ottamatta niitä sunnuntain tuskanhetkiä, kun koitan kiireessä väsätä maanantain läksyjä) :/
Nautinnollista perjantaita! ;D

[Ei aihetta]Perjantai 28.10.2005 01:34

Tänään liukastellessani tuolla tiellä tolla miun 'mummo ankka autollani' alko jo tulla ikävä tutun ja turvallisen tietokoneen ääreen. Näin, melko tuoreena kuskina (kortti n.2kk) koin ensimmäiset liukkaani. Mitenhän tuun selviämään talvesta? Kun noi tilanne nopeudet, joista isä on monta kertaa muistutellu (soitellu moneen otteeseen kesken ajamisenkin. Ajattelikohan se tuplata mun ojaan ajamis riskin?).. Siis tosiaan, ne tilanne nopeudet (*Ehei, en mä koskaan eksy aiheesta*) ei oikein oo viel hallinnassa.
Eli tervetuloa vaan turvalliseen kyytiin ;P

Löysin muuten tämmösen mietelauseajatelman;
”Ellei sinulla ole aikaa tehdä sitä kunnolla, niin kuinka
ihmeessä sinulla on aikaa tehdä se uudelleen?”
Joten päätin sit tänään toteuttaa ton pohjalta mun läksyni (sisältää pari 2-4sivun esseetä). Ja pitkästä aikaa tein ne kunnolla, perehdyin oikein esseiden aiheesiinkin :P Eli ne sisältää ihan oikeeta faktatietoa. Saa nähä, et mitä maikat on mieltä mun eettisistä teorioista ja coping-keinoista..

[Ei aihetta]Torstai 27.10.2005 00:51

Voi Jummi, galleriahan oikeen yllättää. SurpriseSurprise *ilmapalloja ja serpenttiiniä* Mitähän tämmösellä Päiväkirjalla nyt sit tekis? Vanha ja turvallinen ratkasu vois olla aika jees, eli kertoo tänne päivän tapahtumista, mut PASKAT :D
Voisin kuitenki yrittää päivitellä näit, vaik sit runon tyngillä, sananlaskuilla, biiseillä tai kuvilla. *yllättyy huomatessaa, että päässä syntyy ideoita* Voi Jummi, lisää yllätyksiä!!

Löysin muuten netistä lumilyhdyn ohjeet, älkää kysykö, et miten ja mistä..
*Voi elämä, kuka nyt ei osais tehä lumilyhtyä?*Mutta kaiken varalta:
Lumilyhtyyn tarvitaan lumipalloja ja yksi (matala) kynttilä. Lumipallot kasataan ympyrän muotoon. Alimpaan kerrokseen laitetaan noin 8-10 lumipalloa. Loput pallot kasataan näiden päälle kallistaen rakennetta samalla sisäänpäin. Kerroksia tulee yhteensä noin 5 kappaletta. Ylimpään kerrokseen tulee vain yksi lumipallo. Ennekuin lyhty on kokonaan valmis sen sisälle laitetaan sytytetty kynttilä tai tuikku. Loput pallot laitetaan varovasti paikoilleen, ettei kynttilä sammu. Kun pallot on saatu pakoilleen, voidaankin ihailla miten pehmeää valoa lumilyhty luovuttaa ympäristöönsä.

Siinä siis teille,
onnea lumilyhdyn rakentamisyrityksissä.
(Mä oon hengessä mukana, tääl koneen ääressä. Kynttilöiden valaisemassa huoneessa, hörppimässä lämmintä kaakaota, lämpiän viltin alla).

- Vanhemmat »