IRC-Galleria

morona_

morona_

ISÄ, OLIT KAIKKENI.

ihmeellistä.Keskiviikko 26.04.2006 22:56

tämä on hyvinkin kummallista, sillä en pidä lapsista enkä kissoista mutta silti nämä kaksi ryhmää palvoo minua kuin kuuta nousevaa. töissä olin ja perheen lapset tappelivat minusta kun olin niin ihana, niin sanoi perheen pieni poika, ja koko päivän pieni musta kissa seurasi minua joka paikkaan jopa vessaan. olen hyvin hämmästynyt suosiostani.

kiire, kiire, kiire. Keskiviikko 26.04.2006 14:19

töitä, treenejä, keikka, studio toisen päntin kanssa, ja sama taas uudestaan. olen saanut siivet alleni, vittu mä lennän, vaikka tätä hetkeä en ois kuvitellut. ainiin ja koulu unohtui listasta. on mieletön kiire, ei ehdi mitään edes ajattelemaan, mutta laulun avulla saatte selville ajatuksiani tästä kaikesta. juhannuksena olen ekaa kertaa "vapaa" lähtemään johonkin, eli sillon vois ehkä yhden oluen juoda, sillä nyt on todella kiire ja onneksi on alkoholi ja rööki jäänyt todellakin vähemmälle. minustahan tulee jopa ihminen. buujea.

maista itseäsi.Maanantai 24.04.2006 18:23

suosittelen sitä kaikille, kiitos.

patukka tai söpis.Tiistai 18.04.2006 00:56

minulle annettiin elämänohje että minulla alkais elämä hymyilemään. minun pitäisi etsiä itselle rakkauspatukka tai jokin söpis elämääni. no se olisi jo jotain, mutta samankaltaisia ei ole kuin minä, enkä voi pitää silmiä auki jotta saattaisia niitä nähdä sillä en halua että sydämeni särjetään uudestaan, mutta aina kannattaa yrittää.

Jarpille.Torstai 13.04.2006 21:12

Ooot kyllä ihQ hevitorni, et paskemmin mulle voinut nauraa kun ekan kerran kunnolla nähtiin, mutta minulla on jotain pientä myös sinun varalle. hohaa. Jarppi on sellanen suloisuus, on sillä kyllä sen verran valoittava hymy että sillä hurmaa, mie.. naisen siis ja lopputulos on mitä on. oot ihanuus, murr. mossaus, rööki ja seksi, valloittava yhdistelmä yhdessä. oot raksu, pikkuinen honey.<3 tämä sai minut aivan liikuttuneeksi, sillä Jarppi on niin kaunis mies. muah.

promoilua.Tiistai 11.04.2006 14:28

eilen sitten oli promokuvien otto ja samalla treenit, kyllä epäilen että miten kuvat onnistui, kuvaajahan on huippu, meidän oma ihana Unikukka.<3 en osannut edes poseerata, mutta ei sen niin väliä, kokeiluahan tää vain on. mut sain kehuja äänestäni, eli onhan sekin jo jotain vaikka en voi sietää kehuja, tulee aina sellanen fiilis että minulta odotetaan koko ajan parempaa. mut anyway, oli kiva ilta ja meillä on huippu ihana bändi, siis tarkoitan sillä sitä että kaikki tulee hyvin toimeen.

kun ei tunne itseään.Sunnuntai 09.04.2006 18:41

tämä on taas päivä jolloin mikään ei kiinnosta paskan vertaa, en tiedä kuka olen, en saa ajatuksistani selvää ja ihmiset osaa kyllä vituttaa todella paljon. paskanjauhaja minä olen enkä muuta, enkä minä edes tiedä mitä selitän. kaikki on niin turhaa, kun en jaksa panostaa mihinkään, mikään ei onnistu, niin koska ajattelen että mikään ei onnistu. epäonnistun ihmissuhteissa ja joka asiassa, ei minulle tule koulustusta sillä ei ole kiinnostusta siihenkään, tuuliajolla koko tyttö. kaikki pienet asiatkin saa minut hermostuneeksi, varsinkin ihmiset jotka aina luulevat olevansa oikeassa, siinä vaiheessa tekis mieli sanoa jotain hyvin pahasti, mutta enhän minä. aina olen sulkenut turpani, on asioita, joista vois jotain sanoo, mutta en viitsi eihän kukaan täydellinen ole, eikä minultakaan helvetti voi sitä olettaa. olen napit vastakkain monien kanssa, mutta niiden jotka vituttaa eniten, kiinnostaa kun kilo paskaa tehdä niiden kanssa sovintoa, raivostuttaa taas kaikki, huomenna promokuvat niistäkin taas voi tulla jotain. ajattelen siis kaiken hyvin positiivisesti, mutta huonoja päiviä on kaikilla, minulla niitä on hieman enemmän, mutta kun balanssi ei toimi.

eikö tämä hellitä.Perjantai 07.04.2006 15:22

ei voi ketään sattua näin vitusti päähän kaksi päivää putkeen, tämä kipu on jo helvetillistä, hyvä kun silmiään auki pystyy pitämään. tuntuu kuin pää räjähtäisi milloin tahansa, ei auta lääkkeet ei mitkään, on tämä tuskallista tämä migreeni. vitun vittu.

no niin kuuliaiset suloisuudet.Torstai 06.04.2006 18:22

no siis valitettavasti, nyt on tullut niin paljon kommentteja että oletko oikeasti lesbo. voisin olla, mutta en kyllä tällä hetkellä seurustele naisen kanssa, vaikka sekin voi elämän aikana vielä tapahtua. minusta siinä ei ole mitään väärää, hyväksyn ja kannustan kaikkien homojen ja lesbojen näyttämään keitä he todella ovat, olemaan aitoja ja ylpeitä itsestään. enhän minäkään aio sitten piilotella jos nyt sattuisin seurustelemaan naisen kanssa, jokainen on valinnut oman tiensä ja on aivan jumalaisen kaunis asia jos nainen on löytänyt rinnalleen naisen ja mies miehen, eikös pääasia ole että kaikki ovat onnellisia edes jollain tavalla. puhutaan ja halveksuen katsotaan heitä, se on kuulemma luonnoton asia, mies ja nainen kuuluu yhteen-millä helvetin perusteella? kyllä nainen pystyy toiselle naiselle antamaan tyydytyksen jopa paremman sellaisen kuin mies naiselle ja sama pätee myös miehiin. se on se rakastaman henkilön kosketus, sekin saa paljon aikaan. en ala tässä nyt selvittämään teille kuinka heidän seksi sujuu, mutta jos kaipaatte seuraavan kerran selvitystä niin sitä tulette saamaan. jokaisen kuuluu olla onnellinen, älkääkä puuttuko siihen. kaikki on kaunista.

suhde viralliseksi.Torstai 06.04.2006 02:00

sillä monet nyt ovat saaneet salaisuuteni julki että olen bi, eli tykkään sekä miehistä ja naisista niin täytyyhän se nyt sanoa, että seuraavana kierroksessa on nainen. nainen on miestä paljon parempi, monin tavoin. on se ihanaa olla erilainen. kyllä mä nyt nautin.