IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Tiistai 18.08.2009 00:55

Ensimmäiset miesten pelit on tullu vedettyy pitskus. Dumari jätti tulematta ja mä menin sit korvaamaan. Eka peli (kutosdivarin kakkoslohko) meni iha rennosti, jengit pelas suht siististi eikä soittanu turhista suutaan. Toka peli (yli40. ikämiesten jatkolohko) oli sit iha eri sarjaa. Vedin iha päin persettä ja oikeestaan ratkasin sen pelin tuloksenki...

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.07.2009 17:53

Launtaina Ouluun! Dio, Iommi, Butler, Appice, HEAVEN & HELL!

[Ei aihetta]Tiistai 07.07.2009 22:30

Toinen päivä ei menny PiTalla niin hyvin ku ensimmäinen, lohkon ykkössijalta tiputtiin viitosiks.

Lohkon kärjessä kolme tiimii 10 pisteessä, meiän ees yks kuudessa, ja meil 4 pojoo. 3 pelii jäljellä, aika kaukaselta tuntuu jatkopaikka :/

Eka peli POHUu vastaa, oltii koko aja altavastaajii, melkee onnistuttii kuiteski taas pitää nollat. Sit kaikki nukahti, kukaa ei kattonu palloo vastustajan rajaheitos ja ne onnistu viel liruttaa moken puikoist sisää... 0-1

Toka peli Mussalon Virettä vastaan, melko tasanen peli, vaik ne vähän hallitsiki, niiden pelaajat oli nopeempii ja niil oli paremmat vedot. Koska ne ei päässy meiä puolustuksen ohi, ne veti kaukaa ja sai yhen sisää... 0-1

[Ei aihetta]Maanantai 06.07.2009 17:41

B10 sarja:

TiPS/Kotkat/Valkoinen - PiTa 0-4

Ei mitään ongelmaa, vastustajal varmaan kaks hyökkäystä koko pelin aikana.


PiTa - Trud Rezerv 2 (RU) 0-0

Vastustaja ei ollu teknisilt taidoiltaan yhtään meit parempi, mut taktisesti valovuoden edellä. Meil oli koko ajan kuudesta kenttäpelaajasta kuus omalla rangaistusalueella purkamassa palloa ja heittäytymässä vetojen eteen :)
Yks maalipaikka saatiin, melkee maaliviivalle asti meni pallo.
Mä huusin ääneni käheeks ja rukoilin koko toisen puoliajan et tuomari vihdoin viheltäs sen pelin päättyneeks. Vastustajan lähin maalipaikka oli meiä puolustuksen toilailema pallo, joka meni melkee omiin. 0-0 tulos, ja kahen pelin jälkee ollaan lohkojohdossa ;)

[Ei aihetta]Tiistai 28.04.2009 23:27

Vittu alkaa pikkuhiljaa kyrpimään toi PiTan meno...

6 pelii, meiän jengi on tehny 7 maalii (siis MÄ oon tehny seittemän maalii) eikä yhtäkään voittoo... (2 tasurii ja 4 tappioo, niist paras ku saatii 15-0 turpii ja mä olin mokke viis vikaa ;D)

[Ei aihetta]Lauantai 28.02.2009 00:33

Kuulet aina "säännöistä" naisten kannalta. Tässä ovat nyt säännöt miesten kannalta. Nämä ovat meidän sääntömme! Huomaa, että ne on kaikki numeroitu 1:ksi.

1. Opettele toimimaan vessan istuinrenkaan kanssa. Olet jo iso tyttö. Jos se on ylhäällä, laske se alas. Me tarvitsemme sitä ylhäällä, sinä alhaalla. Et kuule meidän valittavan, että olet jättänyt sen alas.
1. Lauantai=urheilua. Se on kuin täysikuu tai vuorovesi. Anna sen olla.
1. Shoppailu EI ole urheilua. Ja ei, me emme ikinä tule ajattelemaan niin.
1. Itkeminen on kiristämistä.
1. Pyydä, mitä haluat. Selvennetäänpä tätä: Hienovaraiset vihjeet eivät toimi! Voimakkaat vihjeet eivät toimi! Ilmiselvät vihjeet eivät toimi! Sano se suoraan!
1. Kyllä ja Ei ovat täysin hyväksyttäviä vastauksia lähes kaikkiin kysymyksiin.
1. Tule luoksemme ongelman kanssa, jos haluat apua sen ratkaisemisessa.Sitä me teemme. Sympatiaa varten ovat tyttökaverit.
1. 17 kuukauden päänsärky on ongelma. Mene lääkäriin.
1. Mikä tahansa, mitä sanoimme puoli vuotta sitten on kelpaamaton argumentti. Itse asiassa kaikki kommenttimme mitätöityvät viikossa.
1. Jos et pukeudu kuin Charlien Enkeli, älä odota meidän reagoivan saippuaoopperoiden kavereiden tapaan.
1. Jos olet mielestäsi lihava, niin todennäköisesti olet. Älä kysy meiltä.
1. Jos jokin, mitä sanoimme voidaan tulkita kahdella tavalla ja toinen niistä saa sinut surulliseksi tai vihaiseksi, me tarkoitimme sitä toista.
1. Voit pyytää meitä tekemään jotain tai kertoa, miten haluat sen tehtävän. Et molempia. Jos kerran jo parhaiten tiedät, miten tehdä se, tee se itse.
1. Milloin suinkin mahdollista, sano sanottavasi mainosten aikana.
1. Kristoffer Kolumbus ei tarvinnut ohjeita emmekä mekään tarvitse.
1. KAIKKI miehet näkevät vain 16 väriä, kuten Windowsin oletusasetukset.Persikka esimerkiksi on hedelmä, ei väri. Kurpitsa on myös hedelmä. Eikä meillä ole aavistustakaan, mikä malvanvärinen on.
1. Jos se kutiaa, sitä rapsutetaan. Me teemme sitä.
1. Jos kysymme, mikä on vialla ja vastaat "ei mikään", me käyttäydymme kuin mikään ei olisi vialla. Me tiedämme sinun valehtelevan, mutta se ei vain ole kaiken sen hässäkän arvoista.
1. Jos kysyt kysymyksen, johon et halua vastausta, odota vastausta, jota et halua kuulla.
1. Kun menemme jonnekin, ehdottomasti kaikki, mitä päällesi pistät on hienoa. Oikeasti.
1. Älä kysy, mitä ajattelemme, ellet ole valmis keskustelemaan aiheista,kuten jalkapallo, juominen, tai autot ja moottoripyörät.
1. Sinulla on riittävästi vaatteita.
1. Sinulla on liikaa kenkiä.
1. Olen hyvämuotoinen. Pyöreä on muoto.
1. Kiitos, että luit tämän. Kyllä, tiedän, joudun nukkumaan sohvalla tänä yönä, mutta tiesitkö, etteivät miehet todella piittaa siitä. Se on kuin retkeilyä.

Suomi - Belgia 3-0Lauantai 28.02.2009 00:30

Keilailu <3

Suomi - Belgia 5-9Maanantai 23.02.2009 21:28

Jalkapalloo ;(

[Ei aihetta]Tiistai 10.02.2009 22:46

Päivän Varma -veikkauskisan voitto ja 20€!!!

[Ei aihetta]Maanantai 09.02.2009 23:04

Jumalauta tuli elohiiri silmään...
« Uudemmat -