Topias: Elias, tuus ottaa toi sun pyyhe pois täält.
Elias: Lopeta topias tuo vinkuminen! Leipäläpi kiinni ja häivy täältä!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.10.2008 23:44

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 14:47

Iha mahtava työpaikka!!

Työpäivä 6h ja koneella siitä 6h :D:D:D:D:D

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 21:19

Sähkövaloturnaus pelattu ja tavote täytetty; PPJ/Eira voitettu :D
Oltii kyl aika altavastaajii pitkälti koko pelin ajan sen jälkee ku saatiin se johtomaali ekan kymmenen minuutin aikana. Muutama vastahyökkäys ja niistä tilanteita. 1-0

Jos oltais tokast pelist saatu ainaski tasuri ni oltais pelattu sijoista 3-4. puoliajan jälkee tilanne ToTee vastaan 0-0 mut sit puolustus repes ja hävittii sit loppujen lopuks 3-0

Kaikki oletti et Eira hävii EPS:sälle, joka oli voittanu kaikki pelit ja varmistanu lohkovoiton. sit tultii pizzalt takas turnauspaikalle ja katottii et kiva, eira pelas tasan ja meil oli toinen peli totee vastaa.

Se peli alko tosi hyvin, saatii pidettyy palloo paljo enemmä ku edellises pelis ja monta vetopaikkaaki saatii, mut niku ei osaakkaa vetää vasuril ni ei niistkää sit mitää tullu. Toka puoliaika alko taas 0.0 tilanteesta, ja puolustus repes eli tulos 2-0 ja PiTa turnauksen 6.

SähkövaloturnausLauantai 13.09.2008 21:14

Eka peli kontuu vastaan. mä olin veska... meni kyl iha hyvi (yhtä maalii lukuunottamat, nyrkkeilin ohi pallosta :D) ja hävittii vaa 3-0. toka peli honka/stormii vastaa ja ekan puoliajan jälkee tilanne 0-0. tietty me sit romahdettii ja hävittii taas 3-0 mut siitä huolimatta varmaa toisiks paras peli koko kaudella.

Paras peli taas oli vika peli EPS:sää vastaa. vaik hävittiinki 5-1 ni toka puoliaika me voitettii 1-0!!! (se maali oli niitte omari :D:D:D:D) mut joka tapaukses saatii itekki rakennettuu monta paikkaa mist kukaa ei vaa saanu sisää :D:D

kahteen vikaan peliin pitää viel laskee se mukaan et miro oli veskana.