IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Onni on onniLauantai 29.04.2006 10:16

Mä pidän ihan oikeesti meidän mäykystä Onnista. Suorastaan rakastan sitä niin kuin nyt ihminen voi eläintä rakastaa. Melkein aina. Mutta tänä aamuna se karvaturri ei ollut suurin suosikkini halutessaan hieman ennen kuutta pihalle. Mä ymmärrän, et kusettaa, mut voisko sitä opetella sittenkin pidättelemään hieman pidempään.

Vai oliko se vaan se kuuluisa sisäinen kello. Meinaan Onnissa. Että tähän aikaan on ollut tapana nousta. Ja olisi syytä nousta tänäänkin huolimatta siitä, että on lauantai. Vai oliko se kosto sitä, että unohdin Onnin eilen illalla liki tunniksi yksin pimeään????t llaan sitten pystyssä.

No nyt ollaan sitten pystyssä ja melkei hereillä. Ei sinällään paha, sillä työpöydälle jäi eilen illalla pelkoinen nippu perkaamattomia paperikasoja. Nitä on hyvä rauha käydä lävitse parin kolmen seuraavan tunnin aikana. Ennenkuin vilinä käynnistyy.

Tälle päivälle on muutenkin suunniteltu ja siirtynyt mittava määrä hommia. Siivotaan lauantaina, tehdään porukalla pihatöitä lauantaina, haetaan puruja elukoille lauantaina, haetaan viljaa ja herneitä elukoille lauantaina, käydään kaupassa lauanataina, saunotaan lauantaina, katsotan Valo lauantaina...

Pitäisköhän mun herättää muutkin jo nyt että tuo kaikki saadaan tehdyksi.

Nukkukoot nyt kun saavat kerrankin.

P.S.
Piti pistää tää jo aiemmkin aamulla mutta yhteys palvelimeen katkesi. Muut sivustot toimivat kyllä kunnolla. Missäköhän vika????

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.