IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti
Eilinen päivä oli tuloksekas puutarhanhoitopäivä. Juhannusruusun rönsyilleet taimet saivat uuden paikan sisääntulotien varressa koivukujan jatkeena (kolme koivua). Muutaman vuoden päästä siinä on komea juhannusruusuaidanne.

Tiedättekö miksi meillä on vain kolmen koivun mittainen koivukuja. No meillä on täällä savossa sellainen sanonta, että mitä rumemmat tyttäret sitä pidempi koivukuja. Että jos ei tyttäristä ole vävynhoukuttimeksi niin ainakin sitten pitkästä koivukujasta. No, meillä ei kyllä tarvittaisi koivukujaa laisinkaan.

Mutta takaisin eilisiin puutarhatöihin. Juhannusruusujen lisäksi uuden paikan saivat pari viinimarjapensasta. Pihapiiriin alkoi nyt muodostua uusi hyötytarha, johon tulee myös hieman mansikkaa ja vattua. Mahdollisesti myös yrttejä ja salaatteja.

Uskokaa pois, tätä on kiva tehdä. Ja kun se vielä on yhteinen hobby Rakkaan Vaimon kanssa niin aina parempi. Joskin illalla oli kipeenä niin jalat, selkä, perse kuin kädetkin. Mutta onneksi sauna auttoi hieman.

Kääpiöiden osalta päivä meni myös hyvin, pari oli kouluretkellä Varkaudessa nauttien reisusta täysin rinnoin. Yhdestä sain kehuja nin tettipaikasta kun kaverin äidiltäkin ja olin niin ylpeä että. Vanhin kotikääpiö harjoitteli kaksi tuntia kirkossa sunnuntaista rippijuhlaa ja alkaa olla valmis tähän miehisyysriittiin. Viides kävi illalla jalkapalloharjoituksissa ja kuudennelakin oli mennyt ihan mukavasti. Kun tämän lisäksi vielä seitsemänneltä, siltä itsenäistyneeltä (itsepäistyneeltä) tuli puhelinterveisiä Rakkaan Vaimon kautta niin tässähän voi olla ihan onnellinen isä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.