IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Paskan päivän jälkeinen aamuMaanantai 08.05.2006 09:30

Ottipa eilinen sunnuntai juhlimattomine rippijuhlineen yllättävän koville. Kärsiä saivat myös muut lapset vaikka ei tuo ongelma heistä millään tavalla johtunutkaan. Mutta näyttivät pienemmät Kääpiöt osoittavan mieltään myös isolle veljelle hänen palatessa kotiin. Tämän rippijuhlan muisto ei ihan heti katoa tästä perheestä. Jos milloinkaan.

Nyt on vaan yritettävä unohtaa tuo episodi. Onneksi Kääpiöllä itsellään oli ollut "ihan kivat" juhlat. Melkein kaikki kutsututkin olivat päässeet juhliin. Ja lahjat olivat toivottuja/pyydettyjä. Siinä varmaan meidän käytännölliset lahjat joilla osin jo varustaudutaan häämöttävään itsenäiseen elämään tuntuivat vähäisiltä.

Mutta niin se vaan on, että oikeaa arvostusta ja välittämistä ei voi lahjoilla ostaa. Jos tosin siihen eivät näytä toimivan muutkaan osaamani konstit. Hyviä neuvoja otetaan vastaan.

Rakkaan Vaimon synttäreitäkään ei saatu juhlia. Ei niin, että vanheneminen olisi kiellettyä vaan jotenkin vaan synttärijuhlat eivät hänelle maistu. Ainakaan omat. Minun kuulemma pitäisi syksyllä juhlia omiani. Taidan juhlia perhepiirissä ettei tule pettymyksiä.

Mutta nyt jää tämä valitus taakse ja katsotaan valoisin mielin aurinkoisena alkavaan viikkoon. Ja tartutaan tekemättömiin töihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.