IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Parempaa päinTiistai 09.05.2006 09:28

Viikonvaihteen negatiiviset fiilikset katosivat jo liki tyystin elilisen päivän aikana. Paluu arkeen on tässä suhteessa siis hyvässä vauhdissa.

Myös kävelyn osalta palattiin normaaliin rytmiin. Iltalenkki Rakkaan Vaimon kanssa, lenkin jälkeinen sauna ja sen jälkeen yksi kylmä Lapin Kulta ulkopatiolla teki terää.

Myös paperitöissä päivä oli tuloksekas. Näyttää uhkaavasti siltä, että veroilmoitus ehtii ajallaan (siis jatkoajallaan) verottajalle. Kiitos siitä etenkin joustavalle kirjanpitäjälle Lohjalle.

Puutarhassa ei eilen ehtinyt tekemään mitään mutta tänään on uusi päivä. Rakkaan Vaimon eilen kainosti esittämä idea suihkukaivosta olkoon toteutuslistan alkupäässä. Tarpeet onkin kotona valmiina, homma on vain lapiotyöstä kiinni. Siis aiito savolainen projekti; aloittamista vailla valmis.

Ja kunhan aamupäivällä on käyty kaupungissa pari palaveria niin lapio iskeytty pihakivikkoon. Jos ei sitten suunnitelmat hovissa muutu.

Eli hyvässä hapessa ollaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.