IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Anteeksi miehetTorstai 11.05.2006 09:28

Olen anteeksipyynnön velkaa teille arvoisat irkissä seilaavien naisten miehet. Olen jo pidempään epäillyt, että naiset kulkevat täällä etsiäkseen ideoita ja virikkeitä elämäänsä. Ja nyt se tuli todistettua. Suihkukaivoprojektini on saanut ainakin yhden naisen vaatimaan mieheltään samaa suoritusta. Kaiken lisäksi hän väittää, että homma näytti helpolta. No, saattoihan se näyttää, mutta kyllä siinä tarvittiin molempia perusmiehisiä ominaisuuksia. Eli järkeä ja voimaa. Toki homma näyttää helpolta, kun pannaan ammattimies asialle, mutta iskepä lapio, alusastia ja vesiruutta kokemattoman äijän käteen. Mitäköhän siitä syntyy?

Mutta jotain peruuttamatonta on nyt tapahtunut. Ainakin yhden miehen tulevaisuuden osalta. Näen jo sieluni silmin, miten hän seisoo kuopan reunalla lapio kädessään. Enkä minä voi kun pyytää anteeksi ja olla pahoillani siitä esimerkistä, jonka hänelle annoin.

Eikä tässä vielä kaikki. Kuten me miehet tiedämme, on nainen kylttymätön. Ei homma jää pieneen suihkulähteeseen. Pian on kaivettava kymmenen metriä kukkapenkkiä, asteltava ympyrkäisiä kiviä polkujen viereen ja sitten onkin jo vuorossa kesäkeittiön perustusten valaminen.

Olenko pervo, kun tunnustan tämän kaiken vielä olevan hauskaa. En minä niitä vain Rakkaalle Vaimolle tee vaan myös itselleni. Ja niin kehittyy Käärmelahden interiööri.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.