IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

ÄitienpäivääSunnuntai 14.05.2006 10:44

Aluksi oikein hyvää äitienpäivää sekä Isolle Äidille terkkariin että Rakkaalle Vaimolle sänkyyn hänellekin. Mutta onneki kotisänkyyn. Jossa hän varmaan jo pissahätää pidätellen odottaa, että kääpiölauma ryntäisi onnittelemaan. Ja kaataisi kahvit sänkyyn. Mutta Kääpiöt nukkuvat vielä, joten odottakoot. Ja käpristelkööt.

Pistin tuohon äitienpäivän kunniaksi Rakkaan Vaimon kuvan näytille. Jotta näette, mitä seitsemän lapsen äitiys teettää. Ei se aina ole pelkkää ruusuilla tanssimista vaan kyllä se on joskus yhtä juhlaakin.

Eilen oli muuten mahtava tanssijuhla Savonlinnasalissa. Eikä pelkästään siksi, että kaksi Kääpiötä oli mukana esityksissä. Vaan kokonaisutena Taidekoulu Hyrrän tanssi- ja sirkusoppilaiden lukuvuoden päättäjäisjuhla oli upeaa katseltavaa. Ja väkeäkin oli Savonlinnasali melkein täynnä. Eli liki 700 henkeä.

Komeita esityksiä, ihania lapsia, taidokkaita nuoria ja aikuisia... pari kertaa nauroin vedet silmissä, muutaman kerran karvat (ne harvat) nousivat pystyyn. Mukava iltapäivä josta nautin ihan oikeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.