IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Pensaaat maahanKeskiviikko 24.05.2006 09:30

Maanantai-ilta kertoi, mitä tuleman piti. Kun Rakas Vaimo innostui ostamaan koulun perenna- ja pensasmyyjäisistä pensaita, niin se tiesi eiliselle päivälle kaivuuhommia.

Pari kanukkaa, jokin jasmike ja yksi tunnistamaton kasvi löysivät lopulta paikkansa. Nyt ovat juuret tukevasti Käärmelahden mullassa. Ja kelitkin suosivat, melkein heti istutuksen jälkeen alkoi rauhallinen sade. Hyvä alku pensasvanhuksille.

Sateen alettua talkoot jatkuivat Aapiskukon järkkäämisellä. Iso Äiti uhkaili tulla jossain vaiheessa sairaalasta päiväkylään ja silloin pitäisi paikkojen olla kunnossa. Joten ei muuta kuin tuumasta toimeen. Tähänkin nämä sateiset kelit sopivat oivallisesti. Myös majatalon englantilainen sviitti alkaa olla kuosissaan. Kaunis on, siinä nukkuu varmasti hyvin. Mikä näin ystäville tiedoksi.

Yksi Kääpiö teki koulunsa kanssa eilen liki 18 tunnin reisun Hartwallin tehtaille Lahteen ja Linnanmäelle Helsinkiin. Hauskaa oli ollut, joka muuten oli matkan tarkoituskin. Tänään pitäisi palata arkeen, onneksi on ylimääräinen vapaapäivä koulusta.

Kaikenlaista selvitettävää Kääpiöiden kanssa on kertynyt listalle. Koulutyö on joidenkin kohdalla loppunut jo ennen loppusuoraa ja muutamia muitakin kipupisteitä on havaittavissa. Edessä olisi taas muutama synkkä yksinpuhelu.

Olisikohan sittenkin pitänyt ryhtyä kokopäiväiseksi pensaiden eikä suinkaan lasten kasvattajaksi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.