IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Minut ulkoistettiinSunnuntai 11.06.2006 09:12

Lainrikkoja kirjoittaa jälleen. Tai jos ei nyt ihan lain niin ainakin gallerian sääntöjen rikkoja. Minut meinaten ulkoistettiin kun oletuskuvassani ei ollut naamaani. Vaan kaunis pihamaisema Käärmelahdesta. Kumpaakohan Satunnaiset Kävijät mieluummin katselevat? Mutta säännöt on säännöt, sen ymmärrän. Toivotavasti jatkossa myös kaikille samat. Nytkin näkyi taas oletuskuvia joissa oli auto. Voiko auto olla ircgallerian jäsen? Ehkäpä.

Kesti hetken ennen kuin tajusin, miksi olen pihalla. Vanhalla kun kulkee hieman hitaasti. Mutta nyt aim back vai miten se nyt meneekään.

Nyt ollaan siis hullun kulkemisviikon kynnyksellä. Tänään on lähtö Kuopioon ja illalla kotiin valmistautumaan huomiseen Tampereen ja Helsingin keikkaan. Tiistai ja keskiviikko Helsingissä, torstai ja perjantai Kuopiossa. Sitten helpottaa. Tulee nähtyä eteläsuomea ihan kunnolla.

Eilinen päivä kulki tiiviisti taimien istuttamisen merkeissä. Pari kompostikasaa tuli käännettyä ja koottua ja ihan itse kasvatettuja kesä-koriste-jätti-turbaanikurpitsan taimia istutettua kasojen huipulle. Myös avomaan kurkulle tuli koottua lämpöpenkki ja lehtikaalille käännettyä ja putsattua penkki. Ja jotain muutakin ehkä vielä. Mutta laiska töitään luettelee.

Nyt on paikat kipeät. Jalka krammapsi pitkin yötä, selkää ei tahdo saada suoraksi ja polvi paukkuu lukkoon ja auki kuin alkon ovi juhannuksen alla.

Vanhuus ei tule yksin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.