IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Jopa kului aikaaSunnuntai 18.06.2006 12:18

Miten ihmeessä olen voinut olla kirjoittamatta viisi päivää? Olisikohan kiireellä ja helteellä jotain tekemistä asian kanssa.

Hesan keikka päättyi onnellisesti, toinenkin lobbaushanke nytkähti nähdäkseni myönteisesti eteenpäin. Vaan valmista ei vielä tullut, jokunen toimion tehtävä vielä ennen hallituksen budjettiesityksen valmistumista. Mutta luottavaisin mielin käyn nyt kesätauolle. Joka kestää ainakin juhannuksen yli...

RippileiriKääpiö jatkaa uurastustaan tajunnan rajamailla rippileirillään. Tarvittavat uskontunnustukset ja muut mystiset loitsut tuli tentittyä ensimmäisenä päivänä. Oli Kääpiöllä niin hyvät pohjat näihin teksteihin jo oman ala-asteen ajoilta. Sai kuulema oikein palkinnon, kun tentti kyseiset litannia ensimmäisenä. Yhtenä aamuna aamupala sänkyyn ja vapautus lipunnostosta ja aamuhartaudesta. Enkö mä ole aina sanonut, että kirjaviisaudesta on hyötyä elämässä.

Iso Äitikin kävi eilen kotikylässä ihailemassa kukkia ja nauttimassa helteestä. Uusia kukkaideoita parvekkeelle ropisikin sitten vielä iltapuhelussa. Saas nähdä, millainen viidakko siitä parvekkeesta vielä tulee. Liekö helle hieman vienyt voimia, mutta vaikutti hieman väsyneemmältä. Aika näyttää, mihin suuntaan kuntoutuminen nyt kulkee.

Rakkaan Vaimon kanssa hääritiin eilen oikein urakalla myös maaauspensselin kanssa. Ja raapparaudan. Tarttis tehrä jotain-seinänpätkäkin tuli raapattua ja maalattua. Yllättävän helposti tuli yllättävän hyvän näköistä. Mutta hyvin suunniteltu on puoliksi valmis. Ja tätä sentään on suunniteltu liki seitsemän vuotta. Miksiköhän joku on sitä mieltä, että savolainen projekti on aloittamista vailla valmis.

Tänään talo tyhjenee oikein roppakaupalla. Yksi Kääpiö lähtee vielä neljäksi päiväksi Kuopioon ja kaikki kolme urosKääpiötä lähtevät nauttimaan kesäkeleistä Tanhuvaaran sporttileirille. Kotiin ei näinollen jää kuin Ensimmäinen Kääpiö jota myös JoululahjaKääpiöksi voisi kutsua. Putkahtihan hän perheeseen juuri joulun 1998 alla. On siitäkin jo aikaa, voi hyvänen hysäys sentään.

Kaikki me kasvamme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.