IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Hän on täällä tänäänPerjantai 30.06.2006 09:13

Rinsessa Aava, kuningatar Erikoinen I ja kunkku Risto I sekä rinsessan hovineito Suvi saapuivat eilen viralliselle vierailulle Käärmelahteen. Vierailun virallinen ohjelma on sisältänyt leikkimistä, ruokailuja, saunomista ja muutenkin mukavaa yhdessäoloa. Tosin on sanottava, että Rinsessa Aava ei jaksanut saunoa ja Erikoinen I on ollut huolissaan ystävänsä J:n ja tämän kolmipäiväisen typyn voinnista. Mutta muuten vierailu on sujunut sangen leppoisissa merkeissä.

Se vaan on valittaen todettava, että vierailutauot ovat perin pitkiä. Nytkin on tapahtunut valtavasti kasvua ja kehitystä, aivan kuin Käärmelahteen olisi taas tullut ihan uusi Rinsessa. Mutta onneksi edes näin usein nähdään, liki 500 kilometriä välimatkaa kun on kuitenkin ymmärrettävä este tiuhemmalle tapaamiselle.

Hovineito Suvi on tainnut hieman vierastaa uutta väkeä ja paikkaa. Joskin on sanottava, että Tiituksen kanssa jutut alkoi illansuussa leikkien ja videon katselun aikana mennä jo aika mukavasti yksiin. Saunan jälkeen, juuri ennen nopeaa tsippaamista neito kuitenkin vakuutti, että kivaa on ollut. Hyvä näin.

Seuraava tiedonanto vierailun kulusta annettaneen huomenna lauantaina.

Muuten tänne Käärmelahteen ei mitään erikoista kuulukaan. Kotona on siis Erikoinen I:n lisäksi kolme muuta Kääpiötä kahden jatkaessa vielä pari päivää leirillään ja yhden venyttäessä tätilomaansa sunnuntaihin saakka. On kuulema kavereiden seurassa niin mukavaa.

Paitsi että erikoista on se, että typyt saivat Naapurin ATK-tukihenkilön avustuksella nettinsä ja webbikameransa toimintaan. Tiedä mitä siitä sitten seuraa. Varmaankin ainakin melkoinen meikkaustuokio ennen koneelle menoa.

Onko hiukset hyvin ja näkyykö kello?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.