IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Nyt se on täytettyTiistai 25.07.2006 10:49

Meinaten lupaus Kesämaassa käynnistä.

PiPeKo:n (Pihlajaveden Perhekodit) viisi perhettä lapsineen vieraili eilen Kesämaassa. Kuusi aikuista ja 24 lasta. Melkoinen joukko iloisia Kesämaan kiertäjiä. Ja kaikki sujui hyvin. Ehkäpä jopa yllättävän hyvin. Ei riitoja, ei katoamisia, ei vakavia tapaturmia... listaa voisi jatkaa ja kirjata tähän kaikki omat pelot, jotka reisussa eivät toteutuneet. Mutta olkoon.

Lapset kulkivat sekaryhmissä joka osoittautui hyväksi ratkaisuksi. Meni niin sanotusti pakat sekaisin. Tekemistä riitti jopa joukon isoimmille. Etenkin rengasliukumäki oli suuri suosikki, siinä jaksoivat pulata niin isot kuin pienimmätkin. Pienemmille löytyi toki muitakin suosikkeja, isoimmille ei juuri muut paikat tuottanut yhtä hyviä kicksejä.

Entäpä me oikein isot. Huolsimme joukkoja sovittuina aikoina, tarjosimme juotavaa ja syötävää mutta muuten saimme olla omissa oloisamme ja jutella mukavia. Oli oikein virkistävää ja hauskaa. Olisi vaan toivonut, että aikuisten joukko olisi ollut vielä lajempia. Mutta päällekäisiä menoja, sairastelua ja oikeita töitä oli osunut joidenkin vanhempien kohdalle. Joten tämän laajempaa vanhempien rinkiä ei tällä kertaa saatu kokoon. Meno oli tällä pienemmälläkin porukalla kuin vanhoina hyvinä aikoina. Jolloin PiPeKon porukat kokoontuivat useastikin yhteisiin rientoihin. Jotenkin vaan aika on karsinut näitä tapaamisia.

Mutta Kesämaasta arkeen. Olen jumpannut muutaman vuoden erään hankkeen kanssa. Jotkut tosin ovat jumpanneet pidempäänkin. Nyt näyttää siltä, että torstaina saan vastauksen työni tuloksellisuuteen. Ennakotieto asioista normaalisti hyvin perillä olevista lähteistä kuultuna on perin myönteinen. Mutta nukutaan nyt pari yötä ja odotetaan lopullista sinettiä. Jos se on myönteinen, niin olen äärettömän onnellinen. Poliittinen eläin kun olen niin nautin tietysti siitä, että tärkeäksi kokemani asia etenee. Joskus iloitsee hyvin pienestä, ehkäpä vain yhdelle ihmiselle tärkeästä mikrotason hankkeesta ja sen voitosta. Mutta jonkun kerran elämässään saattaa olla nauttimassa suuresta, makrotason hankkeen nytkähtämisestä eteenpäin. Tosin sellaisia täyttymyksen hetkiä ei satu kovin usein kohdalle.

Nyt tuollainen tyydytys taitaa olla huulilla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.