IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

NaapuriapuaPerjantai 28.07.2006 10:19

Kyllä internet on nopea väline. Ja yhdistää ihmisiä eri puolilta maailmaa. Mutta hieman lähempääkin.

Tuskin olin ehtinyt eilen aamulla kirjoittaa mäkiauton ohjausjärjestelmän kehittämiseen kaipaamastani teknisestä tietämyksestä kun Naapurin Rouva ystävällisesti jo soitti Rakkaalle Vaimolle. Ilmoittaen, että heiltä löytyy niin teknistä tietämystä kuin tarvittavaa tekniikkaakin. Joten eikun Kääpiöt iltapäivällä Naapurin Isännän, tuon eläkepäivinään varsinaiseksi Pelle Pelottomaksi heittäytyneen harmaahapsen pakeille.

Niinpä meidän mäkiautoinsinööri Mikko kera isoveli Jussin suunnisti lltapäivällä naapuriin josta he palasivat mukanaan vanha polkuauto. Jonka uumenista nopean purkamiseen jälkeen löytyi täysin toimiva ohjausjärjestelmä. Näin asiat etenevät parhaimmillaan.

Toinenkin myönteinen vaikutus naapurustolla oli eilen meidän Kääpiöön. Meidän Jussia ei meinannut saada eilen lopettamaan puusavottaa lähimetsässä kun naapurin Eero kera oman moottorisahan lähti samalle savotalle hankkimaan naapuriinkin lämpöä kylmiksi talviöiksi. Niinpä Jussi jätti illan elokuvaretkenkin väliin kun Eero innosti hänet vielä iltavuoroon rankametsään. Jo on aikoihin eletty. Pian on pelivelat kuitattu ja mopon vakuutusrahat hankittu. Ja Kääpiön kunto ja lihasmassa kasvaa melkein silmissä. Kuten myös puukasatkin.

Eilen siis ohjelmassa oli Rakkaan Vamon, viiden oman Kääpiön sekä kahden lainalapsen kanssa Karvinen 2. Hauska oli, hyvin tehty ja sisälsi vitsejä, jotka tuntuivat aukeavan myös (vain) aikuisille. Varmaankin naurusta päätellen myös vitsejä, jotka avautuivat vain lapsille. Taas tuli sanottua ne kuuluisat sanat. "meidän pitää kyllä käydä useammin elokuvissa". Saa nähdä nyt.

Lopuksi vielä eilisestä se suuri uutinen. Riittävän korkea taho soitti hieman ennen puoltapäivää ja sanoi mystiset sanat: "Lapsi on syntynyt, on suuri ja kaunis sekä tulee kulkemaan Savonlinnan ohitse." Kaksitoista sanaa, jotka tekivät minut perin onnelliseksi. Ja varmasti monta muutakin savonlinnalaista.

Mutta on sen eteen jumpattukin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.