IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Syksykö?Lauantai 23.09.2006 10:23

Oliko eilinen syyspäivä. Varjossa melkein 20 astetta lämmintä, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja pieni tuulenvire oli kuin lehmän henkäys. Harmi, että päivä kului kaupunkireisussa ja sisähommissa. Mutta aina ei voi valita.

Silti on sääli, että raivaus- ja siivouspäivä osuu tällaiselle ilmalle. Näistä keleistä kun ei nyt syyskuun loppupuolella enää voi ihan joka päivä nauttia. Toki viikonvaihteesta on ainakin säätietojen valossa tulossa liki samanlainen kaunis loppukesän päivä.

Saimaalle ja pohjavesille tämä ei tee hyvää. Jos noiden vesien korkeuksia ajattelisi, niin nyt pitäisi sataa vähintään 25 milliä vuorokaudessa. Ja samaa putkea muutaman viikon verran. Muuten tulee ongelmia ihmisten kaivojen kanssa. Jos ei niitä nytkin jo ole aivan tarpeeksi.

Vanhin urosKääpiö sai mopon avaimet parin viikon pannan jälkeen. Voi sit ajamisen riemua, vaikka reitit vielä olikin rajoitettu aivan lähipiiriin. Varikkohenkilökuntana hänellä oli nuorin urosKääpiö. Ei voi kuin ihailla, miten isoveli ottaa itseään 6 vuotta nuoremman pikkuveljen mukaan touhuihin. Samaa hienoa suhtautumista oli havaittu edellisenä iltana uimahallissa ja nyt mopotouhuissa.

On vaan oltava iloine ja ylpeä vanhimmasta urosKääpiöstä. Vaikka hänen toilailunsa eivät aina niin valtavaa riemastusta herätäkään niin tunneäly sillä miehellä on kyllä kohdallaan. Tuolla älyn lajilla pärjääkin elämässä melkoisen pitkälle.

Kunhan rohkenee sitä käyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.