IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

KiitosTorstai 28.09.2006 08:34

Kiitos kaikille upeasta synttäripäivästä. Kiitos perheelle, etenkin Rakkaale Vaimolleni mutta myös Kääpiöille ja Isolle Äidille. Kiitos minua muistaneille ystäville ja myös niille, joiden kanssa on aikoinaan toimittu yhdessä. Kiitos myös kaikille niille täällä IRC-Galleriassa jo aiemmin tutuiksi tulleille hahmoille, jotka muistivat juhlapäivääni.

Erityinen kiitos tämän IRC-Gallerian päivittäiskävijöille, jotka eivät aiemmin olleet vierailleet luonani. Teistä noin 8 500 vieraili eilen syntymäpäivilläni. On kulunt fraasi, että vieraat tekevät Oikeat Juhlat, mutta jotenkin se sopii kommentiksi. Eikä vain fraasina. Vaan ihan aidosti.

Seurasimme vierailuanne pitkin päivää. Niin määrää kuin laatuakin. On todettava, että vanha sanonta, jossa määrä korvaa laadun ei pitänyt tällä kertaa paikkaansa. Laaduttomat vieraat olivat todella harvassa. Muutama 15-vuotias vonkasi persettä, jokunen nimesi mut pedofiiliksi, hieman useampi ilmaisi eri tavoin, että näin vanha ukko ei kuulu tänne.

Mutta 8 500 kävijästä 8 470 oli todella hienoja vieraita. Kauniita onnitteluja sateli valtavasti, hauskoja kommentteja roppakaupalla ja uskon synttäreillä syntyneen myös uusia ystävyyssuhteen alkuja. Kaltaiseni ihminen tarvitsee tuollaisia suhteita "henkireiksi" arjen ahertamiseen.

Lauantaina kokoontuu vielä joukko ystäviä syömään juhlan kunniaksi. Tuo ilta tulee olemaan tämän viiskymppisjuhlan kruunaus. Sitten alkaa arki ja normaali elämä. Mutta olen vakuuttunut, että näiden juhlien jälkeen jatkan elämääni hyvin tankattuna.

Niin ruumiillisesti kuin henkisestikin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.