IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Purku jatkuuKeskiviikko 09.05.2007 09:39

Eilisen päivän saldo oli kaikkien kiinteiden kalusteiden irroittaminen Riihirannan seinistä. Vain kaasuputket jäivät paikoilleen. Kun puuttui niiden sivistyneeseen iroittamiseen suunnitellut työkalut. Moskalla ja sorkkaraudalla kun olisi tullut turhan krouvia jälkeä.

Nyt purkamiseen tuleekin muutaman päivän tauko. Edessä muunlaisia puuhakkaita päiviä. Mutta ensi viikolla on jälleen Riihirannan vuoro. Ja silloin päästäänkin jo katon pudotukseen. Mielenkiintoista pölyhommaa tiedossa.

Tuota ennen on kuitenkin luvassa monenlaista touhua. Perhekäyntiä, PRIDE-paneelia, huoltosuunnitelmapalavereita, rahiksen ja TE-keskuksen neuvonpitoa, lasten kuskaamisia, Hyrrän kevätnäytöstä... joten ei tule aika pitkäksi.

Rakas Vaimokin päätti jatkaa päiväkirjan pitoa tuolla omilla sivuillaan. Hyvä näin. Ennen piti heittää karvalakki ovesta eteiseen ja katsoa kuinka pitkälle se pihalle lentää. Siitä tiesi, onko ilmasto sopiva sisäänastumiselle. Nyt ilmastoa voi tutkailla päiväkirjan kautta. Siunattuja nämä kannettavat koneet.

Jotta joku ei kuvittelisi edellisen olevan totta, niin sanon varmuuden vuoksi, että se ei ole totta. Aina olen toivottu kotiin, ei siinä tarvita karvalakkeja eikä läppäreitä ilmaston tutkailemiseen.

Kunpa osaisin opettaa saman lapsillekin. Että mitään niin kamalaa ei maailmalla tule tehdyksi ettei aina voisi tulla kotiin asioita selvittelemään. Ainakin vielä tässä koulutuksessa on tehtävää, niin usein tyhmyyksiä tehdessään osa meidän lapsista ei uskalla tunnustaa tekemisiään vaan syyllistyy valheisiin. Osa ei ilmeisesti tee tyhmyyksiä tai sitten he ovat luultua parempia valehtelijoita. Veikkaan ensimmäistä vaihtoehtoa.

Olen kyllä lohdutellut heitäkin, että vielä hekin tekevät tyhmyyksiä. Ja silloin ovat kodin ovet ja vanhempien sydämet aina avoinna asioiden käsittelylle.

Jokainen meistä tekee tyhmyyksiä. Joka ei tyhmyyksiä tee ei sitten tee mitään muutakaan.

Nimerkki: Kokemusta on.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.