IRC-Galleria

muhku56

muhku56

Kimmo Käärmelahti

Viimeistä viedäänLauantai 02.06.2007 08:42

Viimeinen loma-aamu on käsillä. Huomenna alka taas täysi työ kun Savonlinnan koululaitos ei enää hoida omaa osuuttaan. Tuota koulun vastuunpakoilua kestää aina elokuun 14. päivään saakka.

Olen miettinyt, tarvittaisiinko hyviin PISA-sijoituksiin jatkossa eheytetyn koulupäivän sijaan eheytettyä kouluvuotta? Onko lasten työskentelytauko kesällä liian pitkä, kuluuko hyvää itsensä sivistämisaikaa turhiin kesäsutinoihin?

No ei vaan, ihan oikeasti minusta on mukavaa kun lasten kesäloma alkaa. Vaikka tällä kerralla olenkin visusti varonut antamasta lupauksia siitä, mitä kesälomalla tehdään, niin eköhän sitä kaikenlaista kivaa ole luvassa. Kuten lepikon kaatoa, rankojen raivaamista naapurin metsästä, ruohon ajoa, raaputus- ja maalasuhommia, mökin remonttia ja kaikkea muuta extremeä.

Hahhaa, lukekaapa lapset tämä ja nauttikaa jo etukäteen tulevasta lomasta. Ja muiden perheiden lapset, lukekaa tämä ja lopettakkaa valitus roskapussin vientikäskystä. Aikuiset, lukekaa tämä ja tehkää lastensuojeluilmoitus lapsityövoiman käytöstä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.