IRC-Galleria

Tere tulemast TallinnPerjantai 12.06.2009 00:49

Oltiin sit eilen käymässä tallinnassa. Neljältä aamulla nokka kohti helsinkiä. Matka meni mukavasti. Helsingissä sitten vähän ajettii harhaan, mutta kyllä se satama sitten löytyi. No satamaan päästyämme olin menossa hakemaan parkkilappua kun huomasin ettei ollut sopivaa rahaa ja kortti ei käynnyt. No siitä sitten äkkiä terminaaliin vaihtamaan rahaa ja takas autolle. Onneksi siinä sitten oli semmoinen kuljetusauto, jolla päästiin terminaaliin. Ja ottaen huomioon että aikaa oli enää ½tuntia ennen kun laiva lähti. Terminaalissa sitten hikisinä odotettiin laivaan pääsyä.

Laivamatka meni mukavasti istuen 8 kannella ja pieni väsymys päällä.
Käytiin kyllä syömässä siinä meriaamiainen, huh buffetpöytä notku herkuista.
Sitten masut täynnä kohti tallinnan keskustaa. Kierrettiin vanhassa kaupungissa ja otettiin kuvia ku mitkäkin kiinalaisturistit. Jalat ihan muussina ja väsymys äärimmäisenä käveltiin super alkoon. Ostettiin vähän alkoholia sieltä. Ostettiin semmoiset kärryt sieltä, ku aateltiin ettei me noita painavia juttuja jakseta kantaa. Ei ehditty kävellä ku semmonen ½km niin rengas meni rikki niistä. Kyllä vitutti siinä vaiheessa, aurinko paistoi ja oli muutenki kuuma ja tuska niin piti lähtee kantaa niitä viinoja.

Laivalla sitten odotettiin tuskasena että päästäis lähtee ajaa kotiin. Kotimatka meni multa puoli unessa. Mutta kyllä siinä käytiin mäkissä ja juustopurgeria vaan napaan :P. Siel mäkissä oli varmaan 50 poliisia, oltiin silleen et mitä vittua. Tuskin uskalsin hengittää siel sisällä. Sit kotona vasta saatiin tietää miksi ne sielä oli. (Jalkapallo mellakka)

Eli siis matkalla oli mukavaa. Yksi puoli maratooni, 2 hirviötä (hirvi), 3 hiirtää, paljon lokkeja, pari pulua, 1 kiinalainen turisti rillit päässä+ 50 poliisia, kärryissä rengasrikko ja tietysti 8 kansi.

Reissu oli kaikinpuoli ihan mukava, kiitokset merinalle ideasta. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.