IRC-Galleria

murmelimies

murmelimies

Ig jjessicato

(:Sunnuntai 26.02.2012 22:00

Miten lapsellisia voi ihmiset olla? Miten me voidaan haukkua toisiamme asioiden takia, joille me ei yksinkertasesti voida mitään? En nyt väitä etten itse haukkuisi muita, sen takia muotoilin lauseet "me" muotoon.

Tuli vaan mieleen siitä, kun itse olen 186cm pitkä, ja tiedän olevani pitkä niin miksi sitä pitää mulle huudella ja kertoa se mulle joka päivä? En mäkään mene jollekin lyhytkasvuselle "EI VITSI SÄ OOT LYHYT !" niin miksi te tuutte mulle "VITUN GOLJATTI VITTU SÄ OOT PITKÄ!!!"?

Tuntuu että tää on varsinkin pojille tosi iso asia että myös nainen voi olla pitkä.Tosin toi on mun mielestä on ehkä enemmän huvittavaa
kuinka se, että nainen on pitkä voi olla niin iso asia teille huonosta itsetunnosta kärsiville miehisyydensä menettämisen pelkosille ihmisille. Mutta hei kertokaa ihmeessä mule että miten voin lyhentää itseäni ilman että vedän jalat poikki enkä voi kävellä enää koskaa, ja mitä helvetin väliä sillä oikeesti edes on olenko mä pitkä vai en ja vaikuttaako se YHTÄÄN MITENKÄÄN teidän omaan elämään?

Ja se että porukka sanoo mua lihavaks, hei c'mooon! En väitä olevani langan laiha tai edes laiha, mutta tiedän etten mä ole lihava. Myönnän olevani muodokas ja kurvikas, mutta mä olen ainakin ihan sairaan ylpee siitä. Oon mielelläni muodokas, terveen näköinen ja KAUNIS mielummin kun joku lauta luuviulu. Ja kun mietitte sanoisko kukaan edes mua lihavaks jos mä olisin ns. "normaalipituinen" eli jotain 160-170 cm välillä? Siinä onki sitte miettimistä.



Ei mulla muuta, kiitos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.