IRC-Galleria

murutus

murutus

LET THE GUILT FULFILL ME!

YEEEES!Maanantai 22.06.2009 04:55

Oli kyllä tosi YES Nummirock-pippalot! :)
Mahtavaa nähdä Kinnulan Esson aivan über-YES -jengiä, Anua ja Tiinaa sun muita tuttuja. Helvetin kylmä siellä oli koko viikonlopun lukuunottamatta saapumis- ja lähtöpäivää.. tai minä ainaki olin jäässä joka yö ja välillä päivälläkin. Bändejä ei tullut nähtyä varmaan sen enempää ku viime vuonnakaan, mutta mitäpä tuosta - parhaat esitykset oli joka tapauksessa siellä Kinnulan Essolla :P Vaan käytiin me vilkasemassa Medeia, Hatebreed, Trinity, Synestesia, Ajattara, Poisonblack, Amorphis, Arch Enemy ja Stam1na.
Sytytyspalat ei toimineet yhtään kuten piti (tai sit oli käyttäjässä vika), eikä saatu loppupeleissä grillattua oikeen mitään, mutta eipä tuo nyt haitannut. Ei siis jaksettu lainata sytytysnestettä tai mennä grillailemaan muualle, kun kerran oli muutakin sapuskaa. Perjantaina tuli mentyä nukkumaan jo joskus yhden jälkeen, mutta muuten valvottiin auringonnousuun asti. Unet oli siinä kuitenkin pakko vetää ettei päivällä menis ihan ohi kaikki.
Vittumaista laittaa jottain kuvia näytille kun ne tarttee kolmeen eri paikkaan vielä viskata, joista kyllä Galtsun kuvanlisäyssysteemi on eniten perseestä. Mut jos sitä pikkuhiljaa.. Facebookissa ne kuvat jo onkin. Parit videot vois huomenna vielä lisätä.
Ja olipa muuten ihan jännää ajaa taas autoa, viimeksi ajanu tasan vuosi sitten kun tultiin kotiin Nummirockista :D

Mutsi oli tuonut Nikkin jo joskus päivällä kotiin, eli se oli mua vastassa kun tulin himaan. Ja voi, sillä oli ollut vähintään yhtä iso ikävä mua kuin mulla sitä, ja kiehnättiin tässä varmaan puoli tuntia, ja kehräys kuului varmaan naapuriin asti :)
Oli luksusta käydä tossa kylvyssä ja syödä hyvin. Mutta en mä kyllä mitenkään normaaliin aikaan osaa enää näköjään nukkumaan mennä.

Kiitooooos! \,,/

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.