IRC-Galleria

perjantai! Perjantai 28.10.2005 16:36

tää on ollu ihan tosi hyvä päivä! oon tehny kovasti töitä ja kohta on kiva päästä viettämään viikonloppua ku tiiän et maanantaina ei o mikään paniikki töiden suhteen.

mun eno soitti ja ilmoitti, et on ostanu lentoliput, jotta päästään sit viikon päästä sen pojan ristiäisistä kätevästi kotiin. lentokoneet on niin siistejä. kattelen joka päivä täst työhuoneen ikkunasta ku lähes koko ajan on n. 3 konetta laskeutumas tai lähestymäs ja pari nousemassa ja yläpuolel lentelee malmin kentän pienkoneet. varsinki aamul seiskan maissa ku on vielä pimeetä, näyttää hienolta ku näkee samaan aikaan laskeutuvien ja nousevien koneiden kirkkaat valot.

sattuu vähä poskiin jo tää hymyily mut on tulos niin kiva viikonloppu et oon ihan hurmiossa. tänään saa vaa olla. vois muistaa sen rautakaupan ja heidin viestin tänään kyl. ja huomenna johanneksen kans joululahjaostoksille selloon. ^_________^

taas laskeutuu lentskari. päiväst menee monta minuuttia ku mietin et millasia ihmisiä siel konees on ja mihin ne on menossa. vuoden päästä mä aion olla siel kans!

tän päivän inhokki: beats & styles

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.