IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.02.2006 14:45

Haaste
TEHTÄVÄNANTO: Paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1) Ilmaan kirjoittaminen: kirjoitan koko ajan sanoja ja nimiä etusormellani ilmaan tai vaikka reittäni vasten. ässällä alkavat sanat ovat suosikkejani. tänään aamulla kirjoitin jalkaani monta kertaa pukinmäki kun menin junalla puksun aseman ohi.

2) Rummuttaminen: rummutan joko jalalla tai kädellä lähes aina, varsinkin töissä radion tahtiin. laitan silmät kiinni hetkeksi ja kuvittelen olevani maailmankuulun bändin rumpali jossain isolla areenalle soittamassa ja tuhansittain ihmisiä huutamassa ja hurraamassa. ihan sama, mikä biisi tai millaista musaa tulee. Oikeasti en varmasti osaa soittaa rumpuja. En voi käsittää, kuinka voi käsiä liikuttaa niin eri tahtiin.

3) Haistelu: rakastan hajuja, varsinkin bensan, tiettyjen tussien, kellarin, aamukasteen ja tumpin kaulan ja ylähuulen sekä vastaheränneiden kissojen. harmi, ettei oo autoa niin harvoin enää pääsee bensa-asemalle haistelemaan. töissä pyrin tussaamaan ihan mitä vaan. kellarin tuoksu on parhaimmillaan mamman kellarissa, mutta lähes yhtä hyvä tuoksu on tosi aikaisin aamulla metriksillä. monet ruoat ja kahvi tuoksuvat ihan tosi hyville myös. harmi, ettei ne maistu samalle.

4) Kynnet vasten kynsiä pumpum: aina, kun esim töissä on stressiä, laitan kädet kevyeen nyrkkiin ja alan hieroa kynsiä toisiinsa. peukalot eivät kuitenkaan saa osua yhteen. siitä kuuluu kiva ääni ja sormissa alkaa kiheltelemään. puolikin minuuttia auttaa hermojen keräämiseen.

5) Kiito heis ja muun sanasekoilut: nämä ovat seurannut mua kuulemma jo siitä saakka kun opin puhumaan. varsinkin työpuheluiden päätteeksi sanon kiitoshein sijaan kiito heis. vielä varmemmin toi tulee aina, kun puhelun aikana miettii ja keskittyy siihen et nyt sanon sen oikein. suu ja aivot taitaa mennä muutenkin eri tahtiin kun koko ajan sekotan sanoja tai muuten vaan muodostan mitä käsittämättömimpiä lauseita. tänään viimeksi pyysin työkaveriani antamaan voilusikan kun tarkoitin maitotölkkiä..


Haasteet lähtevät seuraaville:

www.irc.fi/_nora
www.irc.fi/koopa
www.irc.fi/pocambo
www.irc.fi/kap-pu
www.irc.fi/lenita

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.