IRC-Galleria

Oi oi..Tiistai 11.12.2007 01:42

Ei kyllä taas yhtään innosta tuo koulun käynti..! Ensinnäkin vituttaa suuresti raahautua merkonomi tunneille klo 8.00, kun opettaja ei edes viitsi vaivautua paikalle saatikka ilmottaa etukäteen ettei oo tulossa. Eli siis tänään raahauduin turhaan koululle klo 8.00, vaikka oma koulu ois alkanu vasta klo 10.00. Onneks ei kumminkaan oo enää kun kaks viikkoo ja sit alkas joululoma!

Tällä viikolla on sitten lähes joka päivä koe ja en vaan oo sellasii ihmisii jotka jaksas yhtään lukee. Nostan hattua niille jotka jaksaa panostaa ihan kympillä kouluun, mä en nimittäin jaksa. Merkonomi tunnitkin on ihan perseestä! En ees ymmärrä miks oon koskaan ne alottanu. Ainut hyvä puoli merkonomi tuntien alottamisessa oli se että sieltä löysin miun miehen. <3

Kaikkii tuttujakin pitäs ehtii näkemään, mutta tuntuu että aikaa on vaan liian vähän kaikkeen. Prkl! Toisaalta koitan kyllä olla kaikkien kanssa tasapuolisesti yhteyksissä, mutta koittakaa ihmiset ymmärtää että mäkään en pääse viiteen paikkaan yhtä aikaa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.