IRC-Galleria

... tekijänoikeusloukkauksesta ja tavaramerkkirikkeestä!

Kyseessähän on siis projektini "Pelastakaa Pedofiilit", josta ovat ilmeisesti vetäneet herneen nenään. Noh, mikäs siinä, mutta koittivat lakiteitse hakea oikeuden määräystä sivujen sulkemiseksi. Ja minä kun en saanut mitään papereita asiasta eikä minulle varattu tilaisuutta tulla kuulluksi! Saati tietty se, että Pelastakaa Lapset ry haki asiaan kiireellistä käsittelyä, kaikkien näiden kuukausien jälkeen kun ovat tienneet sivujen olemassaolosta. Eivätkä minulle kertoneet kokevansa että jotenkin loukkaan heidän tekijänoikeuksiaan sun muuta...

Tilannehan on toki se, että he haluavat sivut nurin mutta ymmärtävät että heillä ei siihen ole mitään oikeutta. Minun sivuni ovat minun, ja heidän sivunsa ovat heidän. Siinä on vissi ero. Strategiaksi onkin siis otettu väittää, että he omistaisivat myös minun sivuni koska se käyttää samanlaista ulkoasua, ja parodiana matkii heidän viestiään. No, sopii yrittää, odottelen yhä josko kuulisin että ovat haastaneet suoraan minutkin... siinä tapauksessa ainakin kuulisin oikeudenkäynnistä enkä jäisi ulkopuolelle. :)

Olen kirjoittanut tilanteesta pienen tiedoitteen kyseessä oleville projektisivuille:
http://lapsiporno.info/pelastakaa-pedofiilit/tiedote-2007-10-08.html

Sinänsä ymmärrettävää että ärsyyntyivät kritiikistä, mutta reaktiotapa kummastutti. Hakemus oikeudelle että sivuni olisi suljettava pakkokeinoin, hakemuksessa perusteettomia väitteitä siitä että minulla saattaisi olla taloudellisia motiiveja, ja ihmeellisiä väitteitä pahantahtoisuudesta. Sokerina kaiken päällä oli lausuma, että laki ei vaadi varmuuutta siitä että sisältö olisi rikollista tms vaan epäilys riittää - ja sellaisia oltiin valmiita taikomaan tyhjästäkin.

Ala-arvoista toimintaa, suorastaan säälittävä tapa hoitaa asioita. Tämänlaiseen selkärangattomuuteen ja epärehellisyyteen sorrutaan kun pitäisi kritisoija hiljentää. Todella hieno idea, todella hienoa toimintaa Pelastakaa Lapset ry!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.