IRC-Galleria

Göteborg 2Lauantai 02.06.2007 15:17

Hei taas!
Kello on täällä vähää vaille 11, aivot on vielä aika kuolleet. Kuuntelen My Chemical Romancen I don´t love you, koska se soi KOKO yön mun päässä. Kaikissa unissa se oli sellanen taustamusa, ju nou? :D Joo, ni koitan kuunella sitä nii että se l ähtis pois mun päästä!
Saara lähti spinningiin, mää taidan kohta mennä sulaamaan pois kuumaan kylpyyn <3 Tollanen kylpyamme ois kyl nii kiva, pitää hankkia sitten ku tulee isoks ja ostaa oman talon :)

Eilen oltiin sitten afterworkissa.. aika jännä systeemi täällä Götiksessä.. viideltä alkaa after work, ja se on siis et ku ostaa juotavan (sidukan/kaljan) nii saa syyä ni paljon ku haluaa.. Ja oli ihan hyvää ruokaa kaiken kukkuraks :) Sitten jatkettiin johkai terassille, joku ruusu sen nimi oli, ja juotiin siellä pari. Sit huomattiin et mun uudet kultaset kengät oli menny rikki, eli tänään suunistan sitten takasin Femmanin Wedins kauppaan ja valitan, ja toivon mukaan ne tekee asialle jotain! makso silti 399 spänn, ni mun mielest ei tarttis hajota heti ekalla kerralla ku käyttää :/ no katotaan miten menee..

Tänään Saara menee sen serkun pojan "Tervetuloa Maailmaan" juhliin ja mää meen mun serkkujen kans grillaamaan! Aika hauska nähä niitä, varsinki Lizaa, ku sitä en oo nähny varmaan 12 vuoteen! Helenaa tapasin joskus 5 vuotta sitten, mut enivei, ei oo mitenkään turhan usein nähty :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.