IRC-Galleria

mykite

mykite

"you've gotta see her"

rakas päiväkirjaTorstai 20.03.2008 15:05

en oo vielä kertaakaa kirjottanu tänne mitää muuta ku noit kyselyjä mut nyt aattelin alkaa ku toi Livejournalkaan ei oikeen oo innostanu. nää päiväkirjajutut on aina jääny vähä mul lyhyee ku ei jaksa kirjotella mut yritän nyt :)

koulussa on tosi kivaa! (not) tehää jotaa ihme juttui tääl, eikä puolet tajuu mitää mistää :D haluis jo kotii kattoo jospa ois uus Singstar tipahtanu luukusta :) ihanaa, alkaa lomaki.

tajuttii pari päivää sitte et meil ei voi kattoo telkkuu samaa aikaa ku on netis, koska (yllätys, yllätys) silloin digiboksi ei toimi kunnol :D perkuleen boksit.

mul ois kauheest koulutehtävii mitä pitäs tehä pääsiäisenä, voi tulla vähä kiire. no, mitäs oon laiskotellu, oma vika. eilen oli kyl ihan kiva ku saatii kämppä siivottuu ja syötii hyvää ruokaa (lohta ja riisikasvishässäkkää) ja tänää sit saa tortilloi, namnam :) kana-feta-kermaviili-sipuli-paprika-salaatti-wokkikastiketortilloi!

pääsis jo kotii. tänää tulee Lost. huomen Kotkaa Emmin ja Ilarin kyydil, road trip!!<3 no ehkä kuitenki ajetaa suoraa eikä lähetä seikkailee. ois kyl kiva jos kesäl vois lähtee kiertelee Suomee, tai viel parempi jos pääsis Eurooppaa mut kaikki on aika paljo rahast kii, ja töistä (jos niitä nyt ees on, mut jos ei oo ni sit ei oo kyl rahaakaa). ikävä Intiaa! haluun lämpöö ja aurinkoo.....


oiskos koht kahvitauko?


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.