IRC-Galleria

wööörkTiistai 01.11.2005 20:27

Toisinaan huolestuttaa. Mä taidan olla sellainen työnarkomaani. Pidän töistä ja rahasta. Vai olenko minä raha-narkomaani? Paha tietää.

Selitin kerran eräälle ranskalaiselle pojalle olevani 'work-aholic'. Hän ihmetteli, että minun on helppo puhua tuollaisesta ongelmasta. Eihän minun pitäisi sitten juoda viiniä lainkaan? voi nolotus..
- No onhan meissä suomalaisissa paljon alkoholistejakin. Ja ehkä hän oli vain kauaskatseinen kohdallani.

Olen ollut viime aikoina aika väsy näihin töihin. Vaikka uuttakin tulee kuin jatkuvaa häkää. Mutta silti on jatkuvasti hirvittävä väsy. Nukuttaa ihan sikana. Ei jaksa tehdä vapaa-ajalla mitään itteään kehittävää mikä ärsyttää ihan sikana, koska seon se taivaanrannanmaalari-mielikuva itestäni. Ehkä mä olen vaan sairas jotenkin pitkäaikaisesti. Empä ole käynyt urheilemassakaan ku 2-3 kk sitten. Ei huvita.

Huoh. Pitäs ehkä alkaa miettiin uutta työpaikkaa, kun työsoppari loppuu tammikuussa ja jatkosta ei vielä tietoo. Pitäs ehkä miettii hakisko opiskelemaan.

Tänään sain onneksi selvitettyä pari jumatsuikkaa töissä mitkä on omgelmoitunut jo pitemmän aikaa, että silleen ihan jees fiilis. Kyllä se aika aina jotenkin tilanteet selvittää, kun niihin saa sen erilaisen perspektiivin pitkän muhimisen jälkeen.

ja jos tsekkailis vähän illallista - makaronilooda

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.