IRC-Galleria

2. viikon alkuMaanantai 28.05.2007 22:53

Ei mikään sitten huvittanut tänään. Tässä hieman viikonlopusta edelleen.

Lauantaina kävin töissä kääntymässä, mutta minun oli turha olla siellä niin lähdimme Soilan kanssa tutustumaan kaupunkiin. Kathedraali ja Liettuan kansallismuseo on nähty. Tosin hävettää myöntää, et meille iski nälk'ä ja karaattiin museosta ennen aikoja. Tosin paljon nähtävää ja varsin vaiherikas historia heillä on. Liettualaiset on heidän mukaansa soturikansaa, jotka sotivat venäjän ja muiden ympäröivien kuningaskuntia vastaan.

Kaupungilla törmättiin sitten ranskalaisiin turisteihin, jotka vallan riemastuivat kuultuaan meidän olevan suomalaisia. Ja mistähän tämä johtui.. N'äihin ranskalaisiin me sitten törmäiltiin vähän väliä kaupungilla.

Lauantai ja sunnuntai menivät niin mukavissa merkeissä. Käytiin n'äiden vaihto-oppilaiden kanssa paikallisessa pool-housessa alusilla ja pelaamassa. Pari romanialaista tyttöä, Beata ja Gina, suomalainen Karri ja Hilma, hollantilainen Thymen ja Ben ja Soila. Tämä Pool-house on heille muodostunut jo perinteeksi.

Paikallisväestön kanssa juttelin venäjäksi yhden Jeinan kansaa. Hän opetti mua pelaamaan venäläistä biljardia. Vaikia peli. Paikan tarjoilijoista Asta on ainoa joka puhuu englantia ja ymmärtää sitä. Jeina kumppaneineen olivat kovin sosiaalisia, huolimatta siitä että kielimuuri on aika valtava. Japanin kuningas oli käymässä täällä tällöin, ja taksi maksoi 1 litan sijasta 3 litaa/km.

Sunnuntaina nukuin toosi myöhään ja melkein pommiin, kun oli tarkoitus tavata se paikallinen leonardo da vinci-koordinaattori Povilas. Nää nimet täällä on todella hankalia. Niissä voi olla sellaisia koukkuja niissä u-kirjaimissa. Soilalla oli töitä vielä illalla. Illalla pesin pyykkiä(3 litaa/koneellinen) ja tein ruokaa näille kämppiksille. Tosin oli kuulemma vähän liian suolaista.

Mun paree osoite(kiitos Päpäpäpälle): [mut ei mitään arvokasta..]

nimeni
Studenty bendrabutis
Verkiy gatve 45
LT-09128 VILNIUS
LITHUANIA


Tänään oli toosi hiljaista töissä. Onneksi. Vois yrittää tehä kouluhommia tjn. *huoh*

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.