IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.06.2006 11:04

Uh,

Hieno aamu. Sain vetet niskaani, rikoin nilkkani ja myöhästyin junasta näiden kengien takia. Vain siksi et mun piti saada nätti mekko tänään päälleni.

väsyttää. happi loppuu. Ja tiiän et mun pitäis roudata kaupasta ihan mahottomat määrät ruokaa tänään. Näillä kengillä.

ja da dunk!Torstai 15.06.2006 14:48

'olet ihana, tule mun luo, tule mennään meille kotiin,'

'olet ihana, tää on niin ihanaa, niin että melkein jännittää,'

'tää on niin ihanaa, niin sydän hakkaa, niin ensikerta molemmille,'

'olet ihana, niin erikoinen, kuinka ootkaan tuommoinen,'


'dada-dada-dada dada-dada-dada dada-dada-dada-daa...'


pullasorsaKeskiviikko 22.03.2006 12:54

Siis mä varmaan näytän tolta nyt. Poski paisunu ja hirmu kipee. Saikkuu sain ma-ke. Huomenna pitäs yrittää töihin jaksaa. Käytiin äsken kaupassa. Oli v'ähän fyysisesti raskasta. Mulla tais iskee flunssa tähän samaan syssyyn, niin että heikottaa. Päätä särkee aika hirveesti. Kamala nälkä, mutta ei saa syötyä. Nukkunu 3 pvä enemmänku normaalisti. Maanantaina söin 4 * 600mg buranaa, mutta se ei päänsärkyä poistanut siis millään. Tiistaina päätin syödä vähemmän. Eihän tuo kovin ravinteikasta muutenkaa ole.

Turvotus ei sit millään laske. Mä olen koko loppuelämäni toiselta naaman puoliskoltani vähän erilainen. [Jos ihmettelette miksi kuljen huivi naamallani.]

jos nukkuis lisää ja toivois ettei herätessä satu enää.

[Ei aihetta]Keskiviikko 15.03.2006 13:57

Mua ei huvita ei jaksa ei kiinnosta. Miten voi ollakki näin angstinen olo töissä. Ennen viihdyin vähän turhankin paljon täälä. ruokatauko.

Ei voi syödä mitään kun hammas kitisee kurjuuttaan. Pääsen siis niistä vasemman puolen viisauden hampaista. Voin tehdä kaulakorun niistä, tai korvikset. Mäen tiedä mitä mä tekisin. Tämä vellova päättämättömyys oksettaa.

Näin unta: Virolaisella risteilyaluksella fiksaamassa skoottereita kavereiden kanssa. Jostain kumman syystä keula alkoi laskea hälyttävän suuren kulman aalloissa. Piti pitää tosi lujaa kiinni kaiteesta. Ihmiset paniikissa, tajusin että pitäisi yrittää laivasta pois, mutta mun kaverit vaan jatkoi vesiskootteiden fiksaamista ja yritti pitää itsensä paikoillaan. Lähdin kannelle ja huusin että nyt lähette mukaan. Kumpikaan ei kuullu saatikka tajunnu tilannetta. Mä olin kannella ja mietin mistä kannattaa hypätä pois, ilman että joutuisi laivan alle tai propellien silpomaks.

seuraava uni: Oli aika heinäistä kesää, ja festarin oloiset tapahtumat jossain pellolla. Paljon pitkiä pöytiä ja penkkejä ja halpaa olutta. Aloin soittaa suutani yhelle likalle. Se ärsytti minua suunnattomasti. Ja lähdin pois kotiin sisätiloihin, niinkuin ne festarit olis ollu meiän vanhan talon takapihalla pelloilla. Mukavempi käydä sisätiloissa vessassa kuin bajamajas. Taas joku jolle sain mesota. Ihan piruuttani, ei sillä että siinä olisi ollut mitään vikaa. Meikkasin ja laitoin hiukseni. Sitte vanha tuttu tuli hakemaan minua ajelulle moottoripyörällä, en tiennyt hänellä sellaista olevan. Ja luistimet jalassa. Aivan käsittämätöntä. Hain oman kypäräni. Ja tää poika kysyi vanhemmiltani saako minut viedä ajelulle. Luistimet jalassa.

seuraava uni: Jossain JKL:n näköisessä kaupungissa oli tarkoitus mennä ystävien kanssa baariin. Kadotin heidät jossain vaiheessa. Ja sitten päädyin järven rannalle, jossa oli uima-ponttooni aika lähellä rantaa. Lähdin sinne. Oli aika yksinäinen, kylmä ja märkä olo. Ihan viihtyisä kuitenkin. Aika samantekevää. Rannalle saapui henkilöitä ja yritin piiloutua.

Pitäisi kait keksiä jotain ihmeellistä. Eiköhän.

keikallaPerjantai 10.03.2006 16:47

Nyt tiedän miltä Tavastia näyttää sisältä. Olenhan mä siis siellä käynyt pariiseen otteeseen, mutta aina hyvin vahvasti päihtyneenä. Käytiin eilen Piian kanssa kääntymässä. Oli kivaa. Opin paljon uusia asioita.

Näin Batmanin! POW

Siellä oli paljon minua lyhyempiä ihmisiä. Hämmentävää, kun en kuitenkaan niitä pisimpiä ihmisiä ole.

Syy miksi sielä käytiin siellä, piti katsastaa työkaverin bändi. Hyvä keikka, viihdyin illassa varsin hyvin vaikken hirveesti ketään tuntenut. Mutta kyllä nää pääkaupunkiseudulla on varsin khuuleja. Illassa ei suurempia fani-fanaattisuuskohtauksia näkynyt verrattuna Lutakon skeneen. ehheh. Keikka oli varsin viihdyttävä.

Mutta kovin köyhä olo veti hiljaiseksi, enkä tarkoita sitä että oli tarkotus juoda enemmänkin. Eilen automaatilla järkytyin tilisaldostani. En muista koska viimeksi olisin ollu niin rahaton. Kulutin eilen 3 juomaan roposeni.

friii-dey.Perjantai 03.03.2006 18:24

http://64.236.34.97:80/stream/1011

a-ha, I dance on my desktop!

Fingers flying on the keyboard, head twisting on my shoulders. Can I go now?

uskomatontaPerjantai 17.02.2006 23:12

mä meen fenniaan kattoon bikini-misuja.

mar_Tina :n haasteKeskiviikko 15.02.2006 21:54

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Mullon teinix-varkut jalaas, musta poolo ja joulunpunaaset villasukat.

< Täähän oli helppo >
.......................................

pocaho
mbalia
jenicko
taikapallo
[Ei aihetta]Torstai 02.02.2006 15:56

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Merkinnät on tuloillaan. Mä vaan mietin eka.

1. Mä juttelen tietokoneelleni. En sentäs ole vielä nimennyt sitä.

2.

3.

4.

5.

.....................................................................
mä oon surkee t'ässä...


mä oon niiin köyhäTorstai 02.02.2006 14:31

Tekis mieli värjätä hiukset,.. vaaleammaksi taas. Mut ei viitis sählätä noiden kaupan värien kaa, ku letti menee niist ihan katki. Äitee huomautti et mä aina talven tullen värjään hiukseni tummemmiksi ja keväällä takas vaaleeksi. Pitäs joskus jättää toinen niistä väliin, niin ei harmittas. Aika menee jokatapaukses valon nopeudella, ettei syksyä ja kevättä oikeestaan enää huomaakkaan.

Sanna on mun luotto-värjääjä, mut oikeesti ny eioo massia vaikka kuinka p***
Mitenköhän tätä itsekuria sais paremmin pidettyy yllä.

Muah, ruoka loppu -> ruokatunti loppu