IRC-Galleria

mysande

mysande

ei tässä ole mitään järkeä

Kotini on vallattu!Perjantai 14.09.2007 23:51

Jaan nykyään asuntoni pienten, ruskeiden ja varsin epämiellyttävien kanssaeläjien kera. Nämä veijarit lienevät paremmin tunnetut nimellä harsosääski, vielä tätäkin paremmin nimellä kukkakärpänen. Jouni minulle ainakin uskotteli otusten olevan nimenomaisesti edellämainittuja, mikä kyllä sopii kuvaan, vaihdoin sairaslomani aikana kotona käytyäni mullat peikonlehteen latvomisen yhteydessä. Järkytykseni oli mitä suurin, kun toissa iltana näkkileipää syödessäni huomasin näiden otusteni olemassaolon puolisyödyn näkkileipäni alla olevalla lautasella. Oksennusreaktio oli välitön ja seuraava järkevähkö ajatus koko kodin desinfiointi jollain vahvalla hapolla tai muutto pois, mutta koska molemmissa edellistä keinoista on omat haittapuolensa, päädyin tänään ostamaan kevytsoraa kukkaruukkuihin sääskien asuinpaikkojen tuhoamiseksi sekä lakanoita, pöytätabletteja ja kynttilöitä oman asukasviihtyvyyteni takaamiseksi.

Kotileikki Helsingissä saa taas uusia merkityksiä, kun suunnitelin sunnuntaina toista kertaa elämässäni käyttäväni taloyhtiön pesukonetta. Vempain on aika pelottava ja hankalan toimenpiteestä tekee se, että taloyhtiöllä on pyykinkuivaustilat, mutta niitä ei saa käyttää, jollei ole luotettu pyykinpesijä tai käy erikseen pyytämässä avainta koppiin joltain asuntoyhdistysaktiivilta. Varsin vaativa tehtävä suunniteltuna siis Nokian ilmaisen viinan bileiden jälkeiseksi päiväksi. Äidiltä sain myös tarjouksen mennä sunnuntaina kotiin syömään makaronilaatikkoa, mikä täytyy myös ottaa mietintämyssyn alle pohdiskeltavaksi.

Illaksi riittää taas askarta, mikäs olisikaan sen parempi tapa viettää perjantaiehtoota, kun vaihtaa lakanoita, siivota ja peittää kevytsoralla kaikkien huonekasvieni mullat!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.