IRC-Galleria

mysande

mysande

ei tässä ole mitään järkeä

SevenTiistai 06.11.2007 10:44


Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Aphex Twin - Icct Hedral (Philip Glass Mix)
Venetian Snares - Szamár Madár
Clint Mansell - FALL : Marion Barfs (requiem for a dream soundtrack)
Asa - Uniaika
Blondie - Heart of Glass
Apollo Four Forty - Ain't Talking 'bout Dub
Depeche Mode - Enjoy the silence.

AuTiistai 30.10.2007 00:35

Aamulla särki jalka. Otin sitten sen panakodin, kun koski. Puoli tuntia ja PAM! Päätä särki niin, etten enää voinut ajatella. Se alkoi hiljalleen, ensin hieman vain vaani takavasemmalta ja loppupeleissä jyskäsi niin, ettei kuullut omia ajatuksiaan siltä jyskeeltä. Luulen, että se johtui vieroitusoireista tai jostain sen kaltaisesta. Söin kesällä kuitenkin aika monta lääkettä ja totuin niihin. Enpäs koskaan ala käyttää kodeiinia. Tai muuta vastaavaa. Enää ei mennä prumbrum töihin.

[Ei aihetta]Maanantai 29.10.2007 12:14

Vaikka mulla onkin uudet hullun hienot kulmakarvat, täytyy ehkä myöntää, että elämäni on silkkaa paskaa, sillä elokuussa aukironkittu jalka on taas kipeä. en kestä. >.<

panacodilla töihin. prumbrum.

Onko kukaan muu huomannut?Torstai 25.10.2007 17:27

Helsinki on nykyään täydempi kuin ennen. Huomaan sen paitsi töissä, myös kaikkialla muualla. Koettaa töiden jälkeen kävellä Aleksanterinkadulla, käydä ruokakaupassa, vaatekaupassa, mennä raitiovaunulla kotiin, mennä bussilla kotiin, ajaa autolla. Helsinki on täynnä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.10.2007 00:44

apollo four forty - ain't talking 'bout dub

ysäri <3<3<3

[Ei aihetta]Tiistai 16.10.2007 15:59

Štüldt Håjt <3

Nyt tiedän sen taas!Tiistai 16.10.2007 00:47

Keksin syyn siihen, miksen koskaan istu HKL:n busseissa takapenkissä. Siellähän tulee loikittua niin, että lyhyelläkin ottaa pää kattoon ja jos omaisi tupeen, olisi se lattialla. Lisäksi koin elämäni taas astetta merkityksellisempänä tultuani galleriaherutelluksi tänään (onhan tämä toki elämäni rakkain sisältö!). Juttelimme työtoverini kera tänään siitä, kuinka viikonlopusta ei ole juuri mitään hyötyä, sillä lauantai on ainoa vapaapäivä, perjantain mennessä viikon työstressin nollaamiseen ja sunnuntaina panikoidessa tulevaa maanantain työvuoroa. Ihmiset ehkä miettivät viikonloppuisin kaikki ne asiat, joista vain voisi valittaa ja tulevat itkemään murheitansa minun tiskille kaikki yhtä aikaa. Tänään oli kyllä kaikkien aikojen paras, rouva, joka tuli meille vaatimaan palvelua, kun hänen asuntoonsa murtaudutaan joka kuukausi ja lankapuhelimen puhelinlasku on 5000 euroa. Loppujen lopuksi rouva huusi niin kovaa, ettei kollegani voinut enää puhua puhelimessa myymälän puolella, vaan joutui pakenemaan äänisaastetta takahuoneeseen. Hän jätti myös kaiketi jonkinnäköisen reklamaation, jonka hän kirjoitti käsin tiskillä samalla suoraa kurkkua huutaen. Ainoa ongelma tässä hänen kirjallisessa vaateessaan on se, ettei siitä saa mitään selvää, se näyttää lähinnä joltakin yhtä vieraalta kuin hieroglyfit. Mietitään sitten, mihin toimitamme tämän kirjelmän. Kai siinä jotain vaaditaan ja auta armias sitä päivää, kun rouva palaa myymälään vaatimaan vastausta tekemäänsä reklamaatioon/rikosilmoitukseen/avun pyyntöön jumalalta..

KhehehTorstai 11.10.2007 00:45

Olen ilmeisesti enemmän jurrissa, kuin kuvittelinkaan noiden kahden alkoholiannoksen jälkeen. Seurasin gps:llä kotimatkaani kartalta ja bussista poistuttani loikin Mannerheimintietä puolelta toiselle kuin juoppohullu, joskus jopa tieltä toiselle parin sadan metrin välimatkoin. Tuli iltatreeni tehtyä kipittämällä eestaas siis! :D