IRC-Galleria

mysande

mysande

ei tässä ole mitään järkeä

[Ei aihetta]Keskiviikko 20.12.2006 19:37

tässä ihan tosissaan hajoaa kuuppa.

>.<Perjantai 01.12.2006 13:19

Tänään olen forumissa töissä. Tänään haluan surmata dj:n. Forumissa on jotkut tv-päivät, täällä kuvataan siis vain ja ainoastaan forumissa näkyvää tv-ohjelmaa. Tähän mennessä (työni alkoi 9.45) olen kuullut yhden ja saman kutufunk-biisin 22 kertaa. Marco B ja Jaana P jakelee täällä lahjoja ja päästelee hassuja sutkautuksia ja tätä äänisaastetta ei pääse mitenkään pakoon. Bonarina on vielä se, ettei täällä voi tehdä töitä, sillä jos tiskini taakse tulee asiakas, en kuule sanakaan, mitä se sanoo, koska tämä mukava, ihana möly soi niin helvetin kovaa!

jeeSunnuntai 26.11.2006 19:00

euromarketista soitettiin ja kerrottiin, et olen voittanut vapaavalintaisen valaisimen, jee. otin sitten kattokruunun (129e) :P ja jestas, et on pähee, viel kun saisi kattoon sen.

miksi oi miksiPerjantai 03.11.2006 23:35

Kun on vaivalla 20 minuuttia rääpinyt granaattiomenasta niitä syötävimpiä pimpuloita ulos ja on 15/16 valmis puuhassaan, niin huomaakin, että prkl ei mun tee mieli granaattiomenaa. Tämä on mielestäni epäreilua.

Katri on...Tiistai 31.10.2006 22:28

Kyllä Google tietää! Etsi hakusanalla oma nimi on esim. "Pekka on" ja muista lainausmerkit! Katso mitä google sinusta kertoo. :)

1. Katri on ihan mielettömän kaunis, joten tottakai se voitti ton.
2. Katri on RUMA!
3. Katri on Sievisen perheen vanhin tytär.
4. Katri on todellakin kaunisääninen ja hyvä laulaja, ja muutenkin ihana ihminen.
5. Miksi KATRI on perustettu?

phaha :DMaanantai 09.10.2006 22:28

Halogeeni says:
simpsonit tulee!

Irtak says:
oij prkl

Irtak says:
ja minä en näe!

Irtak says:
enkä salkkareitakaan.

Irtak says:
onko minussa jotakin vikaa vai onko kaikki paskaa?

Halogeeni says:
kaikki on paskaa, kulta

[Ei aihetta]Torstai 14.09.2006 01:53

hui prkl, ampiainen pisti minua äskön.. sattui niin pirhanan paljon, koskaan ennen pistänyt ja olenpa vielä ehkä maailman kipuherkin immeinen. pisti ranteeseen, vasemman puoleiseen. oikeassa minulla on aivan täsmälleen samassa kohdassa arpi varjoainemagneettikuvauksen varjoaineen pistämisestä, se kohta sattuu kyllä varmaan ehkä aina. ällöttäviä otuksia..

voi perhanaMaanantai 04.09.2006 12:58

Olen nyt muistaakseni kolme yötä, voi olla kaksikin, mutta ainakin kaksi, istunut yöt valvoen ja palapelejä tehden. Palapelit on niitä, muistatteko vielä, joissa on joku kiva kuva ja se on pistetty palasiksi ja se pitää koota jälleen. Kolme (tai kaksi) yötä, lähest'ulkoon pelkkiä palapelejä. Perjantaina (tai lauantaina) kävin tupakalla parvekkeella ja näin parkkipaikan siinä alla palapelin paloina. Olen mitä todennäköisimmin tuhlannut palapeleihin nyt kymmeniä tunteja. Netissä siis näitä teen, minulla ei (ainakaan vielä) ole 19,5 neliön kodissani palapelivuoria. Nyt alkoi vapaaviikko ja mitä tein, kun pääsin kotiin...? Palapelejä! Oli niin kiva koiran kuva siinä, että oli pakko tehdä se ja sitten toinen vielä ja pari muuta lisäksi. Jeesus kristus. Täytynee keksiä vaikka sosiaalisia kontakteja korvaamaan tätä tyhjiötä, jonka palapelivieroitus aiheuttaa. Ja ehkä voisin myös nukkua oltuani nyt hereillä viimeiset neljätoista tuntia.

[Ei aihetta]Sunnuntai 03.09.2006 00:19

Enää tämä yö ja sitten yksi. Phuf. On ollut kauhian hauskaa, mut ois vaan joskus ehkä vielä kiva nukkua yöllä. Siinä on joitain hienoja juttuja kuitenkin, esim se, että näkee aurinkoa enenmmän kun ei.

[Ei aihetta]Torstai 17.08.2006 11:03

Vkolla 35 on tädin eka yövuoro. Semisti peloittaa moinen. Mutta ei hätää, rautaisella ystävällisyydellä asioitanne hoitaa myös öiseen aikaan kaksi akkaa ja hauva :)