IRC-Galleria

mysande

mysande

ei tässä ole mitään järkeä

Oli maailman paras mittemaari! Tiistai 26.06.2007 02:42

Olimme vähintäänkin juhlahumusta ja pullonpalautusrahojen määrästä päätellen myös oluen huumamia juhannuksen eli pe-la-su. Hienoimmat juhlat aikoihin! Suosittelen lämpimästi tooga-&stoolajuhlia kaikille, mikään ei ole mukavampaa kuin tooga/stoola. Jos osaisi laittaa solmut kohtiin, joiden päällä ei halua nukkua nimim. mustelmia koko kroppa täynnä. Kuvia kaipaavat voinevat ilmoitella minulle sähköpostiosoitteitaan kenties..?

Ojdå!Torstai 21.06.2007 02:42

Mulla on käpälät ihan kipeänä tuon Sonicin hakkaamisesta. Tänään on se manattu pataluhaksi jo muutamaan otteeseen ennen kuin hermo meni, mokomakin paskiainen, pakkoko olla niin vaikea saatana.

Ps. Älä alaa pelaamaan koskaan mitään. Kämmenten lihakset kipeytyy kovasti ja aggressiosta muodostuu ainoa ystäväsi.
Pääsin töistä tänään viideltä. Tulin suoraan kotiin. Alakerran asuntoa näytettiin siihen mahdollisesti muuttaville ja marssin rappuset ylös ehkä 30 muun ihmisen kanssa. En usko, että tässä talossa edes asuu niin paljoa ihmisiä. Kotiin päästyäni laskin laukun alas, otin kengät pois jaloista ja avasin koneeni. Istuin koneen ääreen, aloin pelata Sonicia. Kello on nyt kohta yhdeksän. En pääse taaskaan eteenpäin. Jos joku tietää, kuinka vitoslevelillä, toisessa sukellusmaassa pääsee sen yhden sukellusosion läpi hukkumatta, saa minulta aivan kuinka hienon magneetin tai tarran tahansa! Kertokaa! Perkele!

Silmiin sattuu, niskaan sattuu, persiiseen sattuu kovalla puupenkillä istuminen. Ruokaa en ole syönyt, sipsiä vain ja vähän suklaata enkä tupakkaa ole polttanut. Ostin eilen vielä kolaa, enkä koskaan osta kolaa. Vartokaa vain, ennen viikonloppua joudun käyttämään silmälaseja, joissa vahvuudet on jotain -11 luokkaa ja pyöreät pullonpohjalinssiset, olen kerryttänyt 16 kilogrammaa ylipainoa, enkä ole peseytynyt sitten maanantaiaamun. Kivaa juhannusta kaikille, jotka viettävät sitä kanssani! <3

> . <

Jummijammi!Maanantai 18.06.2007 23:07

Huh, eka työpäivä ensimmäisen palkallisen lomaviikon jälkeen! Töissä oli kamalaa niin että miltei itkin, kun pääsin pois. Varpaita kivisti uusissa lomakengissä ja oli kuuma, asiakkaat mulkkuja ja järjestelmät keskimääräistä enemmän hanurista. Kävin luontaistuotekaupassa ostoksilla ja päätin samalla kysellä kaikenlaista siitä, mitä pitää opiskella, että voi alkaa fytonomiksi. Se voisi olla jännää, ehkä. Sitten lähdin ostamaan tarroja. Koska Tiimarissa oli luvattoman kehnoja tarroja, joita pystyi ostamaan vain kaksi pakettia eli aivan liian vähän, lähdin Suomalaiseen kirjakauppaan retkelle. Suunnitelmissani oli ostaa sivistyneesti vain euron paketillisen kissatarroja, kunnes näin sen! Tarran tekokone! Tarran- ja magneetintekokone! Kampissa kävin vielä sijoittamassa tulevaan diabetekseen ja ostin suklaatia ja kokista. Kotiinpäästyäni en tiennyt, mitä olisin tehnyt, kun vaihtoehtoina oli mussutus, tarrat&magneetit ja hienona bonuksena vielä emulaatiopelit eli kaikki vanhat nintendo-/supernintendo-/segapelit! Tein kaikkea yhtä aikaa kaoottisesti jonkun tovin (lue pelasin massuttaessani kolme tuntia), kunnes vahingossa suljin pelin ja aloin miltei itkeä. Näin kuluu 8-vuotiaan Katri-tytön elämä. Tosin pelin traagisen päättymisen jälkeen taidan käpertyä nurkkaan tekemään äidille magneettia Rumaa Bettya katsellen.

[Ei aihetta]Maanantai 18.06.2007 00:45

ULLA TAALASMAA
[ ]rakastan ruuanlaittoa
[ ]kyylään kaikkia
[ ]juoruuminen on lempipuuhaani...
[ ]valssi on jees
[ ]katson tv:stä tietovisoja
[x]olen utelias
[ ]luen runoja
[ ]lapset ovat ihania

total: 1

OSSI PUOLAKKA
[ ]kuntoilu on minulle tärkeää
[ ]etenkin lihakset
[ ]pitää näyttää mahdollisimman hyvältä...
[ ]minulla on tatuointi
[x]minulla on iso ego
[x]pitää olla arvostetussa työssä
[x]nälvin asioista ystävilleni ..
[ ]yritän iskeä itseäni selvästi vanhempaa naista/miestä

total: 3

JENNI VAINIO
[ ]olen blondi ulkoisesti
[ ] ja sisäisesti
[ ]en osaa tehdä ruokaa
[ ]minua on helppo huijata
[ ]käytän paljon korkkareita
[x]haluaisin omistaa kahvilan
[ ]puutun välillä liikaa toisten asioihin
[x]olen seurustellut/seurustelen 'pahiksen' kanssa

total: 2

ISMO LAITELA
[x] olen hiljainen
[ ]ja karhumainen
[ ]sotken aina asiani
[ ]olen huono valehtelemaan
[ ]elämässäni on sattunut paljon ikäviä asioita
[ ]käytän ruudullisia paitoja
[x]minulla on pömppis
[x]peitän tunteeni

total: 3

AARO VAALANEN
[ ]ahdistelen ihmisiä
[x]vakoilen
[x]olen erakko
[x]ja salaperäinen
[ ]vihaan veljeäni
[ ]uhkailen ihmisiä
[ ]nautin kun joku pelkää
[ ]olen hyvä näyttelemään

total: 3

NIKO VAINIO
[x]en osaa puhua selvästi
[ ]tykkään jalkapallosta
[ ]minulla on ihottumaa nenän alla
[ ]puhun hitaasti
[ ]paras ystäväni on vastakkaista sukupuolta
[ ]pelaan usein pleikkaa
[ ]isi on mun sankari
[ ]käyn usein naapurini luona kylässä

total: 1

Kirjoita kommentti: molen ismoossiaaro!

whee!Maanantai 11.06.2007 00:24

huomenna matkaan taas kuljen nyt ja huomenna mennään korkeasaareen (ei oikeasti).


a m s t e r d a m :)
PERUSKOULUN PÄÄTTÖTODISTUS


Äidinkieli..................... 9
Englanti...................... 10
Ruotsi........................ 10
Matematiikka.................. 10
Fysiikka ja kemia............. 10
Biologia ja maantieto......... 10
Historia ja yhteiskuntaoppi... 10
Uskonto....................... 10
Liikunta ja terveystieto....... 9
Musiikki...................... 10
Kotitalous.................... 10
Käsityö: tekstiilityö......... 10
Kuvataide..................... 10
Käytös ja huolellisuus........ 10

Keskiarvo.................... 9,9

Kuntoilu ei tee sinulle hyvää!Tiistai 29.05.2007 12:42

Eilen päätin, että ok, täytyy kuntoilla, muutoin olen superläskiperse ja puhisen vaan kulkiessani sohvalta jääkaapille sitten kun olen iäkkäämpi. Päätin lähteä lenkille, sauvakävelemään! Se on (toim huom) oikein mukavaa puuhaa normaalisti. Varustauduin loistavalla musiikilla, hienoilla lenkkivaatteilla ja jopa askelmittarilla, joka ei ehkä toimi ihan täysin. Pääsin matkaan ja ensimmäisen mäen päälle. Alas tullessani tulenkin vauhdilla ja huomaan olevani rähmälläni mäen alapäässä. Tällä kertaa tulin teloneeksi vasemman koipeni, koska vaihtelu virkistää. Koska olin saanut perseeni ylös tietokoneen edestä, jatkoin lenkin loppuun kiltisti. Kotiinpäästyäni koetin kaivella kiviä koivesta ehkä aika huonolla menestyksellä.

Aamulla herään siihen, että ruhje on tarrannut lakanaan, jota sai lähteä riuhtomaan irti. Sen tuntuessa varsin ikävältä, päädyin ratkaisuun, että kostealla se lähtee paremmin ja kaadan vettä sänkyyni. Puoliunessa tehdyt ratkaisut on parasta. Sain jalkani irti peitosta, mutta hiukan taisi kirveltää sitä, joten nousin ylös voivottelemaan eloani. Soitin äidilleni, joka tietää kaiken kaikesta, että mitä moiselle pitäisi tehdä ja kehoitti menemään lääkäriin. Lääkärissä hoitaja totesi, että kah, onhan haava, putsailet sitä, kyllä se paranee. Saapi nähdä, paraneeko ennen retkeä damdidam amsterdamiin. Krpl.

j.k. 13päivää ja alkaa retki.

Olen outoMaanantai 21.05.2007 02:03

Minulla on jokin ehkä hätänä, mutta on myös hyvin paljon mahdollista, ettei olekaan. Yleensä viikonloppuisin lojun vaan ympäriinsä, joko kotona tahi sitten toverin kodissa. Aina on lojuttu vain. Lisäksi on syöty enemmän kuin keskiverto lapsi köyhässä maassa syö viikossa. Lauantaina minun piti lähteä polskimaan uimahalliin. Se oli vielä jokseenkin ymmärrettävissä, liikunta sattuu silloin tällöin uppoamaan tähänkin päähän. Harvakseltaan tosin. Silloin kuin näin tapahtuu, on kyseessä aina liikuntaliikunta, eli kävely, sauvakävely, uimailu tai joku lenkkimeininki.

Mutta täysin käsittämättömästä syystä jäinkin kotiin, enkä uinut ollenkaan. Sen sijaan päätin auttaa äitiäni kukkapenkin rakentamisessa, kukkapenkin joka on suurin piirtein isompi kuin kotini. Ensin päätimme tehdä kivireunuksen kukkapenkin takareunaan. Kannoimme ehkä 20 erittäin isoa kiveä sinne, äiti nosti penkkiin ja minä pyörittelin ympäriinsä ja mietin, mikä sopii minkäkin viereen. Veljeni tuli paikalle ilmoittaen, että jos meinaatte jotain saada penkistä näkymään, pitää kivetkin muun muassa olla korkeammalla. Seuraavaksi huomaan kantavani noita muutamien kymmenien kilojen painoisia kiviä pois nätisti asetellusta järjestyksestään ja lappaavani lisää multaa penkkiin. Keskimääräisen helsinkiläisen miniyksiön kokoisen kukkapenkin ollessa hieman täydempi mullasta aloitan kivien asettelun uudelleen. Isojen kivien jälkeen asetellaan pikkukivet ja pikkukivien jälkeen vieläkin pienemmät kivet. Sen jälkeen istutamme melkoisen monta kukkaa. Perfektionisti ei myöskään voinut luovuttaa viereisen tulevan nurmikon kitkemisestä voikukista ja juolaheinistä, vaikka olisi pitänyt syödä.

Tarkoitus oli vain leikata äidin kanssa sopivan kokoinen alusta kivien alle!

Tämäkään ei vielä riittänyt maalaissielulleni, vaan sunnuntai-iltapäivän kulutin toverini mökillä melkein keskellä peltoa kitkien kukkapenkkiä, johon oli viimeksi kajottu joitakin vuosikymmeniä sitten. Sen jälkeen kannoimme kaksikerroksisen omakotitalon, jota myös varastona käytetään, joka ikisen petivaatteen pudistelun jälkeen sisälle. Myös yläkerran matot piti kantaa sinne. Ennen mattojen asettelua oli luonnollisesti tarpeen lakaista koko yläkerta, vaikka talossa ei edes asu ketään. Mattojen asettelun jälkeen patjoja aseteltiin lattialle riviin, että mahdollisimman moni känninen urpo, joka ei osaa arvostaa minkäänlaisia nukkumukavuuksia, voisi siellä pehmeällä ja puhtaalla alustalla nukkua horroksensa pois. Olin hyödyllinen!