IRC-Galleria

ON SE JÄNNÄ..Perjantai 25.01.2008 11:10

mikä saatana siin on et AINA!. ?!?!?!?!? joka saatana kerta ku joku tekee mulle jtn nii MÄ OON POLIISI AUTOSSA!. No tapahtuma sitten menii näin. HUOM! eka kerta putkassa.

(carita kertoi et tilanne oli tämä)
olimme iltaa viettämässä anopillani rakas poikaystävä oli jo sammunut,.
No loppupeleissä tilanne hieman lähti käsistä kun, anoppini varasti takkini ja uhkas mua ja caritaa miekalla :S no siinä sitte fiksuina ihmisinä soitetaan kytät, kun lennettiin / juostiin sieltä ulos. no ainoa joka sieltä Pois lähtee on minä ja carita, mulle tilattiin ihan maijakin (carita vietiin himaan ) ja raudoissa talutettiin siihen kiitos putkasta jossa ei ollu ku penkki EIKÄ MINKÄÄ NÄKÖSTÄ VESSAA. ja no ja sitte mulle sanottii et niin kauan ku oon kertomat et mikä mun nimi jne on nii oon siel mähä hoilaan sitä leijonan biisi PIDÄ huoli sun omist asioistas ^^ ja sit ne oli soittanu caritalle ja kysyny mis asun ja tällei ni ne saatana vei mut taas vaihteeks himaa- en uskalla mennä ala kertaa tais nää kinkerit olla mun osalta tässä..
Ja mutsi sanooo " SAATANA KU SAA SILMÄT HÄVETÄ PÄÄSTÄ KU SUT TUODAA JOKA TOINEN KUUKAUS KYTTÄAUTOlla; MITÄKÖHÄN NE NAAPURITKI AJATTELEE..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.