IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 04.05.2006 17:33

hmm... eipä ole oikee nyt just mitää muutakaan tekemist ni aattelin et jos jotai vähä tän kirjottaisin..

Vappu on ohi.. oli ihan rauhallista, piti lähtee veteliin jokkiskisoihin, mä, jesse, sami, timo, ja jouko.. eipä päästy lähtee ku jokkis autosta ei toiminu kytkin.. hallil oltii perjantaina johonki kahteen saakka millo jätkät luovutti ja päätti ettei autoa saada kuntoon.. menin sit jesselle yöks ja siel majailin koko viikon lopun.. =) <3

la oltii ens alastarolla kattoo ku ukol oli jotku harjotuskisat prätkän kans, no äijää joka toi pyörän ni oli nii kännis ettei tajunnu kuusta eikä maasta mitään, ja pyörä ei sit toiminu ku siit oli ilmesest akku loppu.. no sit käytii säkyläs armeijas kahvilla.. jessen oli pakko päästä sin ku oli inttinsä siel käyny.. sit kosken hautausmaan kautta timolle ja heidille.. mä en ite pahemmin juonu mitää kuin vaa joku 6 siiderii.. kultsi kyl joi sit senkin edestä.. n. korillisen kaljaa. =) siel oltii yötä ja aamul mentii jossai vaihees haavankantoon jesselle.

siel sit otettii pienet päiväunet, ja ku heräiltii ni käytii saunas ja mentii saloon pizzalle, toril käytii kääntymäs ja piihovist hakee hyvyyksii.. sit mentii takas jesselle ja vietettii rauahllinen koti ilta leffoja kattellessa..

Sit maanantai aamuna jesse oli lähös töihin ja käytii jessen ja samin kans ens kahvil kaivolan paarissa... no mul ei ollu oikee mitää tekemist ni päätettiin alkaa samin kans juomaan ku vappu viinoja oli kuitenkin varattuna ja niitä ei ollut tullu juotua.. no kierrettii ens kaupunkia muutama kierros etsien krapulaisia/känniläisiä ihmisiä... ei ollu oikee ihmiset liikentees, tai no ei ainkaa tuttuja.. sit kallelle soitettiin ja mentii parille penan saluunaan. sieltä sit mentii jokirantsuun pari saunalahti pulloa kainalossa... jokibaaris käytii nparilla, ja sit takas jokirantaan... mun rkaski tuli jossai vaihees moikkaa.. sit rantsust z.taan josta mul ei muistikuvia sitten enää olekkaan.. yöks mentii taksilla valhojalle, samiki oli meil..

Sit aamulla heräsin puheluun.. kultsi soitteli ja kyseli et oonko hereillä... onneks soitti.. =) menin sit pika pikaa lääkäril.. ja sit töihin... oli aika tuskanen matka fillaroida töihi sinä aamuna... olin iha varma et kuolen, jossai vaihees onneks huomasin et elämä taitaa voittaa sittenkin.. illal ei ollu mitää ihmeellistä sami oli meil.. yläkerras istu netis ja mä röhnötin sohvalla.. uni tuli kyl tosi hyvin..

eile ei ollu oikee mitää erikoista päivällä, töitten jälkee menin kotii ja siel ku oli syöty ni menin kultsin luokse.. käytii saunassa ja kateltii telkkua... kymmenen aikoihin menin himaan.. kattosin viel myytin murtajat enne ku menin koisii.. oon ihan rakastunu <3<3<3<3

tänää aamul en olis millää jaksanu lähtee töihi.. nukkusin kaheksaan asti ku sillo olis pitäny olla jo tääl, sit vaa äkkii kamppeet niskaan ja kauheel vauhdil tänne... täällä nyt sit taas... oottelen et pääsen kotio tekee safkaa.. jonnal, ruuskasel, mutsil, hantsal, mul, ja jos jesse kerkee pelloilt tulee. (tulee muute samaa ruokaa mitä jenni ja heidiki o maistanu) =)

jep, mut eipä mulla varmaan muuta... moido..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.