IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 22:41

jei jee... eile muutettiin rivitaloon asumaan... vuokralla kyl vieläkin ku ei sitä unelmakotia löytyny.. elikkäs nyt on oma makuuhuonekkin... ja etupiha ja takapiha... =) 59 ja puol neliöö... 10 ja puol neliöö isompi ja saman verran maksetaan vuokraa ku edellisestäkin... ja sit se on viime viikol tapetoitu ja maalattu kokonaan uusiks.. =) viel on muutama jätesäkki jotka pitäis purkaa, mut muuten on kaik oikeetstaan paikoillaan.

nyt on tosiaan ollu tosi paljo kiireitä, ja jos oon koneel käyny ni lukemas vaa uudet kommentit... et älkää pelätkö (toivotko) ,en oo viel hylänny teitä... nyt pitäis pian ostaa oma tietokone ni sit pääsis useemmin koneelle.. =)

leevi kasvaa ja voi hyvin.. eli silläkin saralla kaikki hyvin... hampaita ei oo vieläkään tullut ja ryömimään on opittu hetkisen sitten... konttaus asentoon ollaan päästy muttei siten vielä eteenpäin.. on kivaa vaan heilutella itseään kun on käsien ja polvien varassa. =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.