IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 08.08.2007 01:59

Hyvä ruokakaupassa asioiva henkilö,

Haluan evästää Sinua toimimaan mahdollisimman EI-ärsyttävästi kassatilanteessa:

a.) kasaa ITSE ostoskoriin keräämäsi tuotteet. ETHÄN laita koko saatanan koria hihnalle ja oleta että kassahenkilö koukkii korista tavarasi.

b.) hyviin tapoihin kuuluu tervehtiä kassahenkilöä. Suositeltavia lyhyitä tervehdyksiä voivat olla esimerkiksi "Päivää", "Terve", "Moi" tai joka paikassa mukavasti toimiva "Hei". ÄLÄ tevehdi kassahenkilöä vuorosi tullessa sanomalla "kassi" ja heilauttamalla kassan alta ottamaasi muovikassia. Ärsyttävänä sinua pidetään myös jos et vaivaudu avamaan suutasi ollenkaan. Et ole minun yläpuolellani, vitun Kermaperse.

c.) kun kassalla asioidessasi kassahenkilö vetää lukijalaitteesta lävitse tuotteita, jotka Sinä olet kassahihnalle kasannut, olethan ystävällinen ETKÄ luule olevasin oman elämäsi stand up koomikko ja päästä suustasi lausetta "Hoho sehän taitaakin olla ilmainen!" kun kassan lukijalaite ei lue sillä hetkellä käsiteltävästä tuoteesta ENA-koodia. Se on vitun ärsyttävä lause, kun sen kuulee joka päivä kassalla 100 kertaa. Eikä se ollut hauska vitsi edes ekan kerran sen kuullessani.

d.) Ei, et MISSÄÄN NIMESSÄ saa muovi-/paperikassia kaupanpäälle, jos kinuat sitä ilmaiseksi. 100% varmuudella näppäilen muovikassin pikakoodin kuittiisi ja maksat sen vitun 17 senttiä vaikka lastesi yliopistosäästöistä!

e.) Kassahenkilö pitää sinua vain nolona, jos yrität SALAKULJETTAA 17 sentin muovikassin salaa kassan ohitse säästääksesi SEITSEMÄNTOISTA SENTTIÄ!

f.) Ale-hintaiset leivät (punainen lappu) eivät ole homesisa, vanhoja tai aiheuta ripulia. Sinun ei tarvitse valehdella kassahenkilölle ostavasi ale-leipiä sorsille tai oraville. Kassahenkilöstä ei ole noloa jos ostat leivät itsellesi.

g.) Kassahenkilön lyödessä loppusumma ja ilmoittaessa sen Sinulle, asiakkaan velvollisuutenasi on nyt maksaa tuotteet. Ole hyvä ja siirry maksamaan tavarasi heti kun kuulet loppusumman. Kassahenkilö ja koko loppujono vittuuntuu jos päädyt ensin pakkaamaan 5 muovikassillista lisäainekyllästettyä paskaruokaasi loppujonon odottaessa vuoroaan.

h.) Ole hyvä ja maksa kassan edessä. En jaksa kurotella sinne hihnan loppupäähän.

i.) Ei, me emme edelleenkään ole S-kauppa. Ei, emme hyväksy S-etukorttiasi!

j.) Käske lapsesi olla hiljaa, ei siinä poru auta jos karkkipäivä on vasta lauantaina. Kassahenkilö, asiakkaamme sekä kaikkien muiden osastojen hoitajat ja työntekijät vittuuntuvat Sinuun ja kersaasi.

k.) Kun kassahenkilö kysyy Sinulta kortilla maksettaessa, maksatko pankilla vai luotolla, vastaathan kuuluvalla äänellä valintasi. Vaikka Visalla maksu olisi Sinusta noloa, puhu silti ääneen, kiitos.

l.) Ei, et ole kassahenkilön mielestä muita ylempänä jos omistat American Express-kortin (AmEx), Mastercard-kortin tms.

m.) Jos epäilet että kuitiisi on tullut virhe, tarkistathan kuittisi jossain muualla kuin kassahihnan päässä. Kaupassa on muitakin kuin sinä.

n.) Ei, en vedä etukorttiasi jälkeenpäin. Oma moka.

o.) Jos kuitissasi on virhe, ja jauhelihastasi on veloitettu 25 senttiä liikaa, se EI OLE kassahenkilön vika! Tuotteen hinta tulee tietokoneelta, jonne hinnat ovat tallennetut. Kassahenkilö ei tallenna tuotteiden hintoja.

p.) Kassahenkilö ei myöskään pysty vaikuttamaan tuotteiden hintaan, ellei kassalla työskentelevä satu jostain syystä olemaan myös ko. ruokakaupan kauppias.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.