IRC-Galleria

namipulma

namipulma

lihaa saalistajan hampaissa

Omituinen:DMaanantai 02.01.2006 13:07

Joulu on ohi, uusi vuosi on ohi, koulu alkaa, inhotus. Jotain on kyllä vielä mitä odottaa, nimittäin ultimaattiset synttärijuhlat by Xenophics. Joukkoa täydentää Turku ja Tampere, ja odotan kovasti koko hullua villitystä. Luultavasti tulee olemaan suunnattoman mukavaa.

Filling the gaps:

Joulu oli mukava, ihan mukava. Se meni kyllä tavallista nopeammin ohi, mutta sain mukavia lahjoja ja näin mukavia ihmisiä. Joulun jälkeen oli vajaa viikko odottamista, ja näin monituisia mieklenkiintoisia ystäviä, kun oli kerrankin aikaa. Ostin uudet sukkahousut. Ja tunsin syyllisyyttä tekemättömistä matikantehtävistä, itseasiassa tunnen edelleen. Enkä ole vieläkään mitään asialle tehnyt. Sain creativen:D ja laitoin siihen paljon kaikkea kivaa.

29 lähdimme kohti Turkua. Siellä vietimme iloisen phaeh-miitin ja monta päivää laiskotellen ja syöden. Käytiin naain uudessa asunnossa, joka oli valtava ja punasuihkuinen. Vietimme hiukkasen Joonaksen syntymäpäivää ja sen jälkeen uutta vuotta tähtisädetikkujen kera. Tuntui vähän oudolta viettää uutta vuotta ilman ollia ja tyttövoittoisesti. Mutta silti oli mukavaa. En ole tiennyt että marsuhamsterit voivan pitää sellaista ääntä:D Ja juostiin pitkin yliskulmaa bikineissä. Poltin 2o seetheriä, ja heräsin tänä aamuna siihen, että Shaun-setä laulaa pitävänsä tyylistäni elää<3 Tultiin eilen kotiin kymmenen aikaan, ja nukuin niin paljon kun vain oli mahdollista. Jatkan sitä varmastikin tänään neljän jälkeen. Unirytmi sekaisin:D

Ah. >Siinä oli paljon. Vielä ihan vähän nykyhetkestä ja tulevaisuudesta.

- työ vielä hakusessa (työ-> tietokone ja oma koti)
- Opiskelu vielä auki, tai siis lähinnä kaupunki, ja voi vielä tulla yllätyssektoreita
- Matikan tenttiminen vielä:D voi huoh. Kamalaa, mutta pakollista.
- Raakelin synttärit (-> odotetaan innolla)
- Koulun loppuminen ja lukuloma (-> odotetaan kauhunsekaisella innolla)
- Vapaaottelu voisi tulla takaisin... ehkä.
- Vieläkin nukkuu huonosti
- Paljon tekemistä
- Rakastan elämää ja volvomainoksia
- Käyttäytyy omituisesti koska kaikki uusi on jännittävää ja pelottavaa.

Siinä se. Jaksakaa niin minäkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.