IRC-Galleria

nanna80

nanna80

... aina ei vaan jaksa ymmärtää... :/

viikonlopun lauantaiLauantai 27.05.2006 15:30

no niin, taas on aikaa vierähtänyt ihan hirviästi viime kirjoituksesta! Ou jee, onhan se kiva et aika kuluu ja poika kasvaa mut jotenkin en vaa ole saanut itsestäni mitään irti. vaikka paljon netissä käynkin...
Kesä se tulee kovaa vauhtia, enää muutama päivä niin on kesäkuu! uskomatonta! Tänään olisi ollut siskolle merkittävä päivä, mut hyvä et kuitenkin elämässä asiat on pistetty nyt tärkeys järjestykseen.
Ensi lauantaina meille muuttaa uusi perheen jäsen, pikkuinen Dobberi narttu, Sani. Lähdetään sitä isin kanssa hakemaan, ja Timi menee mummille hoitoon. Päiväksi vaan, mutta pitkä reissu siitä tulee (reilu 500km) koko reissusta, et kyllä siinä päivä sitten vierähtääkin.
Tulipa käytyä helatorstaina eka kerran jopa korian markkinoilla, wau! Sieltä haettiin jo koiralle alkutarvikkeita ;)
Timillä oli tiistaina se 3kk neuvola. Pituutta 61cm ja painoa 6050g. Rokotus tuli, mut ei onneksi sen suurempia vaikutuksia siitä!
MissCanada, toivottavasti postimme tuli perille, ku ei livenä nähdä niin toivottavasti tuossa on hyvä alku :) Eihän tässä enää kauaa mee et suomeen tuut. Tuu sit käymään ja huomaamaan et Timi on jonku verran kasvanut siitä mitä sen viimeksi livenä näit. Mä haluan nähdä sen filmin pätkän, ku poika oli silloin vaan reilu viikon vanha? Eikö....
Ystävät olette olleet ja tulette olemaan mun ajatuksissa, etenkin sisko... Jännitetään yhdessä ja me ollaan sun tukena täällä, ainakin henkisesti! Tsemppiä.
Kuulumisiin, Nanna80 ja Timi 3kk ja viikko päälle...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.