IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 31.05.2009 23:38

kerronko vähän eilisestä.. tai sit en. mutta voin kertoo kyllä, että mun jalkapohjat ei ole ikinä ollu näin käytetyt, kuolleen tuntuset! parit vesikellot löytyy jalkapohjista. eilinen ilta meni n. pari numeroa liian pienillä kengillä heiluessa, aamupäivällä sitten kävelin joku puoli nokiaa ilman kenkiä - hain niitä kipalta!

ja kipa nauro, kun kerroin sille eilisestä kissa-hiiri leikistä. no okei, kyllä mäki vähä hörähdin <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.05.2009 22:23

kerro mulle miltä se tuntuu

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.05.2009 14:36

haluan pidemmät hiukset ärrärrärr. siis oikeesti, miul kasvaa varmaan maailman hitaimmin tää letti. viime syyslomalla leikkasin sen lyhyeks ja öö rastat siinä välissä ja miun liuhuletti on edelleenki joku 3cm pitkä :---D

miten olis noi lisäkkeet.. mutta ne on ärsyttävät.. tai no.. lisää hiusta nyt saatana.

[Ei aihetta]Sunnuntai 24.05.2009 01:22

päätä sitten särkeny koko päivän :--s
Voi jösses. Tuli sitten muutaman minuutin verran tänään jauhettua shaissee Kipan ja Sönkön (:-D) kanssa puhelimessa. Sitten oonkin yrittäny tehdä ahkerasti äidinkielen runotehtäviä.. joo, analyysi on kyllä valmis, mutta en oo jaksanu näpytellä sitä koneelle. Aarg koko analyysi. Se muutenkin on ihan jostain hanukasta kaivettu. Ei voi mitään.

Tein niitä runotehtäviä, mutta aika verkaasti. Aloin miettimään kaikkee vuoden 2008 tapahtumia.. oliko edes aika sekava vuosi. Kaikkee hauskaahan siihen vuoteen sai mahtumaanki, mutta sitten ne viimeset kuukaudet oliki aika sumusta, näin jälkikäteen, kun miettii. Toki muistikuvia niistä on, mutta silti nekin on jo alkanu haalistumaan pikkuhiljaa päänsisältä.. en sitten tiedä mistä se totaalinen sammuminen johtu, oliko muka niin paljon stressiä vai kuormittuko kaikki paska yhteen ajankohtaan. Yhtenä aamuna vaan tajusin, että en jaksa nousta sängystä ja sitä jatku enemmän, ku päivän verran. Oon jo tässä monta kuukautta valmiiks alkanu pelkäämään, jos sama fiilis tulee kylään taas siinä talven tuntumilla.

Näköjään alan enemmän analysoida omaa elämääni, ku näitä läpimätiä runoja. Mutta ihanaa, pääsen miekin kirmaamaan kesälaitumille kohtapikaan tuolta sairaalalta. Enää kolme aamuvuoroo, ja sitten vapaudun! Onhan se toki hiukan haikeeta, mutta kyllä mielelläni loman vastaan otan. Kesätöistä ei tietoakaan, mutta jostain pitäis rahaa kaikkeen repästä. Muutamat festarit olis mietintämyssyn alla, plus toki jo viime kesän jälkeen villaseen painettu laivamatka med Kipa ja suuntana Tukholma! Se on se meidän juttu. Kesäkesäkesä. Mmmn.

Nyt jatkan runoutta :-)

annaa vituttaaKeskiviikko 06.05.2009 21:51

[Ei aihetta]Lauantai 25.04.2009 15:34

anna onkin palveluksessanne 14-21:00 :----D

hyi helvetti, tein äsken löydön ja eliminoin sen sitten. avasin ikkunaa tuulettaakseni, no sieltä kevään kunniaks hyökkää semmonen peukalon kokonen hämähäkki. puistatti ja hypin viis metriä ilmassa, kiljuin yksin joku kattila kädessä ja mietin pääni puhki miten sen saan pois ilman, että se hyökkää kimppuuni näkymättömillä seiteillään. no, murskasin sen sitten lopulta ikkunan väliin! paskiainen, siis se hämppis!

aah, oliskin vapun jälkeen tulossa tänne vieraita + mun tavaroita <3 sitten äippäpäivänä matkustan TRE, ja ehkäpä siitä seuraavana wiikendinä Sönkölle Mikkeliin. mmn kesä tulee <3 ja Kipalla juhannuskarkelot ;>

[Ei aihetta]Lauantai 25.04.2009 01:35

anna palveluksessanne huomenna poikkeuksellisesti myös lauantaina kello 07-14:00. aamuvuoro nam<3

raateiloitsin rastat pois. byhyy. sitten tuotatuota.. lisäkkeitä tilailemaan.

ps. nokia on kova paikka. tänään siellä on ulkonaliikkumiskielto. kipa, älä mene sinne ulos! koviz ~91-syntyneiden lauma voi tulla kumauttamaan pesäpallomailalla siut katuun. hei oikeesti, onko tuossa ~90-luvulla syntyneillä mitään pääkopan sisällä? tuuli virtaa ympyrää siellä.. ffiiiiuuu.

[Ei aihetta]Perjantai 17.04.2009 02:17

hei olen anna, kaadun mäkkisafkat kädessä rappusissa ja isken polveni suoraan rappuseen ja siitä vielä liukuen alaspäin toiseen rappuseen. sattui muuten niin pirusti.

mutta onneksi minulla oli olli -ritari takanani, joka avitti minut pystyyn ja antoi pakkasesta lihaköntin, jonka painoin nyrkin kokoiseen polveeni <3

[Ei aihetta]Torstai 16.04.2009 18:47

kuulostan ihan ilmapallolta, joka reijästä tulee keltasta räkää, on kuuma ja kylmä ja kaiken lisäksi olen kyllästynyt popsimaan kurkkupastilleja joista tulee sininen kieli.

kiva olla kolmantena työpäivänä saikulla, grau.