IRC-Galleria

napero26

napero26

odottelee joulua jo innoissaan

RAHAN MENOASunnuntai 24.02.2008 15:26

Meidän kaksoset saavat tänään turvaistuimet...sekä toinen saa sitterin.
Kannattaa aloittaa tää tuhlaaminen jo hyvissä ajoin niin ei tunnu pahalta kun kaikki joutuu ostamaan kaksin kappalein.
Ja kun olen seurannut myynti ilmoituksia niin heti kun joku myy halvalla niin ostan pois=)

isoveli tietääLauantai 23.02.2008 21:39

olenko kaverilistallasi? jos olen laita merkki! ja lisää tämä itselles niin yllätyt että kuinka monen listassa oikein olet! kiitos!

JEEEEE.... =)Lauantai 16.02.2008 20:51

Mulla oli torstaina ensimmäinen neuvola lääkäri ja siellä sitten kuulin vauvojen sydänäänet ekaa kertaa =) Kyllä oli pitelemistä ettei tullut tippa linssiin.
Lääkäri sanoi että toinen vauvoista tuli oikein tyrkylle kun toista joutui hakemaan...
Tokasin siihen vain että se tyrkylle tulija on varmaan se sama heppu joka hillui mahassa kun olin ultrassa ja moikkasi mulle.... siis äidin lellikki=)

Nyt ei tarvitse pahemmin enään neuvolassa käydä kun tarkastukset tehdään pääsääntöisesti kättärillä. Näkee useammin vauvat kun tarkkaillaan ultrassa..Jotain hyötyä siitäkin ramppaamisesta.

ENSIMMÄINEN ULTRA TÄNÄÄNKeskiviikko 06.02.2008 14:35

Menimme iloisin mielin katsomaan Samin kanssa ensimmäistä kertaa tulokastamme..... istuuduin pöydälle ja ruvettiin katsastelemaan vauvan vointeja......
Hoitajan ensimmäiset sanat olivat että tiedätkö mitä...minä siinä sitten olin ihan äimän käkenä ja katsoin hoitajaan enkä monitoriin... Sami sitten huomasi ja sanoi et SIELLÄ ON KAKSI!
En ollut uskoa korviani heti kuulemalta mutta totta se oli kun tarkemmin katsasteltiin... KAKSI SIELTÄ SITTEN TULEE.....HUH HUH

Kyllä voi sanoa että järkytys tämä oli. Juuri eilen keskusteltiin siitä et mitä sit jos tulis kaksoset tai kolmoset.... nyt sit tulee.
Ei sitä omalle kohdalle osaa kuvitella vaikka Samin suvussa on kaksosia.

Nyt on sitten aihetta vetää ukkoa kuonoon =)
Sanoin sille joskus aikoja sitten että tinttaan sitä nenään jos sieltä tulee kaksi.

Oli tää Samillekin järkytys mutta eiköhän se tästä iloksi muutu kun ensin sisäistää tämän asian kunnolla kun ei sitä vielä oikein taida kunnolla ymmärtää että niin monta on tulossa.

NIIN JA KAIKEN LISÄKSI, TÄMÄN HETKISTEN TIETOJEN MUKAAN HE OVAT IDENTTISET KAKSOSET.
En muistanutkaan että tämä on näin hirveää... noh, onhan siitä jo kohta khdeksan vuotta kun viimeeksi näin pääsi tapahtumaan, ettei mikään ihme et muisti ei jaksa kantaa sinne asti...
Ei tiedä miten päin olisi. on koko ajan pahaolo, väsyttää ja nälättää...
Toivottavasti tää loppuu pian ettei tarvitse 7kk kestää tai tulen hulluksi

NYT SE ON SITTEN OHIMaanantai 07.01.2008 13:01

Kummisetäni pääsi vihdoin ja viimein lepoon. Hän ei jaksanut enään ja antoi periksi. Ehkä niin on parempi koska ei tuo ollut nautinnollista elämää enään mitä hän eli sängyn omana.
Lepää rauhassa rakas kummisetä. Vielä me jossain vaiheessa näemme.

HIEMAN PIRISTYSTÄKeskiviikko 07.11.2007 19:14

On ihanaa jättää muistoihin ajan tullessa hyviä muistoja. Kävin tänään taas katsomassa kummisetääni Hyvinkäällä ennen kuin siirretään Nurmijärvelle. Mies oli pirteänä ja jaksoi jonkun verran jutellakin mutta aina silloin kun en kuullut mitä hän sanoi,menin lähemmäksi mutta hän ei sanonutkaan asiaansa uudestaan vaan antoi joka kerta minulle poskelle pusun=)
Sitten hän katsoi kulmakoruani ja alkoi väittää että se on naula=) intin hänen kanssaan hetken jonka jälkeen hän sanoi minulle että olen tyhmä...IHANAA saada tuollainen kokemus vielä näinkin viime hetkinä

ELÄMÄ ON SHITTIIMaanantai 05.11.2007 20:55

KUMMISETÄNI OMASTA TAHDOSTAAN ANTAA PERIKSI SYÖVÄLLE. SAIN TÄNÄÄN KUULLA ETTEI HÄNELLE ENÄÄN VOIDA MITÄÄN TEHDÄ.VIIMEISIÄ VIEDÄÄN. ENSIN PAPPANI KUOLI SYYSKUUSSA, ÄITINI SAI PAHAN SYDÄNKOHTAUKSEN LOKAKUUSSA JA NYT RAKAS KUMMISETÄNI TEKEE KUOLEMAA. MIKSI KAIKKI PASKA TAPAHTUU NÄIN LYHYELLÄ AJALLA KAIKKI? KYLLÄ LAITTAA IHMISEN PASKAKSI OIKEIN KUNNOLLA. KUMMISETÄNI HAAHUILEE MILLOIN MISSÄKIN MAAILMASSA MUTTA MINUT SENTÄÄN MUISTAA JA SEN KUN SYNNYIN JA PELASIMME JALKAPALLOA KUN OLIN PIENI. SAA NÄHDÄ, TUSKIN ENÄÄN JOULUA NÄKEE

ALEPAN VIRKISTYSREISSU ROSELLALLA 2-3.11Maanantai 05.11.2007 00:01

OLIPAS REISSUS TAAS KERRAKSEEN. LÄHDIN REISSUUN SILLÄ MIELELLÄ ETTÄ OTETAAN RAUHALLISESTI KUN MENEN LAUANTAINA PITÄMÄÄN AVONIN ESITTELYN ETTE TARVITSE KRAPULASSA SIELLÄ OLLA. OLIMME SYÖMÄSSÄ, OLI ENONI SOITTANUT MONTA KERTAA SAADAKSEEN MINUA KIINNI. KUMMISEDÄLLÄNI ON TODETTU SYÖPÄ JONKA VUOKSI HÄN OLI PERJANTAINA OLLUT NIIN HUONONA JA KUIVUNEENA ETTÄ VIETIIN SAIRAALAAN...VIIMEISIÄ VIIKKOJA SIIS MENNÄÄN HÄNEN ELÄMÄSSÄÄN =/
OTIN ASIAN SEN VERRAN RASKAASTI ETTÄ PÄÄTIN VETÄÄ PÄÄN TÄYTEEN... NIIN KAMALA KAATO KÄNNI OLI PÄÄLLÄ ETTÄ LOPPUILTA ON PIMENNOSSA, TOINEN PAKARA MUSTANA JA EHKÄPÄ KYLKILUUT TOISELTA PUOLELTA VIELÄ MURTUNUT. OLENKO SIIS KAATUNUT KUNNOLLA VAI PYÖRINYT LAIVAN RAPPUSET ALAS...SE JÄÄKIN SITTEN ARVOITUKSEKSI. PÄÄASIAHAN ON ETTÄ KAIKILLA ON OLLUT KIVAA.

TÄSTÄ TULEE HYVÄ MIELITiistai 27.03.2007 21:30

jee...jee... tänään oli ensimmäinen punnitus..... -2,2kg
tästä se lähtee