IRC-Galleria

Viikon horoskooppiMaanantai 11.05.2009 16:34

Maanantai 11.05.2009

Et tahdo saada kunnon otetta sellaisiin asioihin, joiden motivaatio on kateissa. Ellei joku asia ota sujuakseen niin jätä se mieluummin tältä päivältä hoitamatta, sillä elämäsi kannalta menestyksellistä on vain mielekäs tekeminen.

Tiistai 12.05.2009

Oivallat asioita tavallista tehokkaammin ja sitä kannattaa käyttää tänään hyväksi tekemällä salamannopeita päätöksiä silloin kun siltä tuntuu. Ei haittaa vaikka joku nikottelee naapurissa, se kuuluu asiaan.

Keskiviikko 13.05.2009

Pystyt tänään lukemaan kumppanisi tai läheisesi odotuksia ja toiveita. Luota sisäiseen ääneesi ja omiin tuntemuksiisi, sillä se mikä tuntuu sinusta hyvältä ilahduttaa eniten myös rakastettuasi. Yllätä hänet tänään tavalla josta ainakin itse tiedät nauttivasi.

Torstai 14.05.2009

Sinuun suhtaudutaan tänään yllättävän myönteisesti. Ota vastaan sinulle tarjottavat mahdollisuudet ja suosionosoitukset avoimin mielin ja käytä kaikki tilaisuudet empimättä hyväksesi.
_________________________________

Viikonloppu

Perjantai 15.05.2009

Älä säikähdä pientä pettymysten tulvaa, joka on juuri nyt enemmän kuin mahdollinen. Liian suuret odotukset tuovat aina pettymyksiä tullessaan. Mikäli sinulla ei ole suuria odotuksia, ei pettymyksiäkään pääse tapahtumaan. Pettymyksetkin ovat vain opastauluja, jotka auttavat ottamaan paremman suunnan.

Lauantai 16.05.2009

Usvaa ja sumua riittää tässä päivässä jaettavaksi asti. Älä yritä tänään selvittää yhtään mitään. Katsele vain elämääsi ja anna kaiken mahdollisen selvitä omia aikojaan tai jäädä selviämättä. Järkeilemällä eksyt aina vain syvemmälle elämän valheellisuuksien loputtomaan sumupilveen.

Sunnuntai 17.05.2009

Nyt saattavat olla voimat vähissä, sillä kehosi haluaa sinun huomaavan jos rasitat sitä liian paljon. Mikäli väsyttää niin nyt kannattaa levätä.


astro.fi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.