IRC-Galleria

naruankka

naruankka

punavihreä elitistiprinsessa

[Ei aihetta]Maanantai 30.01.2006 02:11

Onnea Tarja! :)

[Ei aihetta]Tiistai 24.01.2006 04:23

*valvoo ja ajattelee liikaa* :)

np: Kings Of Convenience - I'd Rather Dance With You


Unia!

[Ei aihetta]Maanantai 23.01.2006 03:49

Olen btw totaalisen koukuttunut seesamnäkkäriin, edamjuustoon ja Uskollinen ystävä -teehen. Pelottavaa.

Valvomisesta on myös tulossa yksi paheistani. Elämä ilman aikatauluja muuttuu jostakin syystä yöpainotteiseksi.


Unia.

Lyhyin ihmissuhteeni ever?Maanantai 23.01.2006 03:40

Perjantaina noin puoli seitsemältä eräs jännä poika ilmoitti olemassaolostaan. Juttelimme messengerissä niitä näitä, ja myöhemmin illalla huomasin ruudulla puhelinnumeron. Poika ei kuulemma tahtonut kadottaa mua. Kirjoitin jossakin vaiheessa iltaa pienen viestin, ja kohta sain viestejä ja soiton takaisin.

"Olen pelaamassa biljardia sun naapurissa, tule näkemään mua kun mä menen röökille!" Ei. Ei. Ei. Kyllä kai sitten. Hieman ripsiväriä, pipo päähän ja menoksi. Näimme pakkasessa, kättelimme lapaset kädessä ja lopulta istuimme meidän talon hämärässä rappukäytävässä juttelemassa. Sain halauksen. Ja toisenkin. Ja viidennen. Oli kivaa. Tykkäsin pojasta. :)

Saatoin pojan takaisin sen kavereiden luo, ja kävelin muutaman korttelinvälin kotiin. Sovimme, että menemme lauantain syömään yhdessä. Kun tulin kotiin, olin sillä aikaa saanut pojalta viestin, että olenhan päässyt turvallisesti kotiin. Suloista. :)

Heräsin yöllä siihen, että puhelin soi. Heräsin toisenkin kerran. Ja vielä kolmannen. Mitä vittua? Miksi olet niin epävarma itsestäsi, miksi epäilet etten tahtoisi enää nähdä? Ja miksi olet niin sekaisin?

Lauantaina sain selityksiä ja anteeksipyynnön siitä, miksi emme menneetkään lounastamaan.

Sunnuntaina sain selityksiä siitä, miksi emme menneetkään teelle.


Minua ei kiinnosta enää. Huomaan, etteivät annetut lupaukset merkitse sinulle mitään. Näkemiin, suloinen poika.

[Ei aihetta]Keskiviikko 18.01.2006 01:39

Melkein vieroittunut. :) Paljonko tarvitaan, että tahdon takaisin? En välttämättä halua kokeilla.

[Ei aihetta]Maanantai 16.01.2006 23:33

Niinistö prkl.

IrcSunnuntai 15.01.2006 00:43

Irccasin tänään taas pitkästä aikaa. :) Ihmiset ovat ruudulla jotenkin helpommin lähestyttävissä, ehkä myös tietyllä tavalla avoimempia.

Sain selvittettyä muutamia minulle hyvin tärkeitä asioita. Vapauttavaa huomata, etten ole sittenkään ollut syypää kaikkiin (ehkä pieneen osaan joo) ongelmiin edellisessä ihmissuhteessani.

Huomenna töihin vaalilautakuntaa, pian siis unille.

[Ei aihetta]Keskiviikko 11.01.2006 02:43

Olin etäinen ja tyly, jopa vihamielinen. Olen pahoillani. Defenssi. Tahdon vieroittua susta. Tiedän ettet lue tätä, joten tänne voin kirjoittaa miltä musta todella tuntuu. Ajattelin lähettää olen pahoillani -viestin eilisestä illasta ja tämänpäiväisestä, mutta sitten päätin olla lähettämättä. Tiedän, ettei meistä tulisi enää mitään. Näin on _oikeasti_ parempi. Ehkä voin olla ystäväsi, kunhan saan ensin hieman etäisyyttä. Sitäpaitsi minulla oli tänään oikeus olla kiukkuinen. Olisit sinäkin, jos Tapio olisi kaatanut uuden mp3-soittimesi päälle maljakollisen vettä.


Kiitos, Maria. Olet mitä ihanin ystävä. :)

[Ei aihetta]Torstai 05.01.2006 05:02

"Kun ihmissuhteessa ihastumisvaihe menee ohi, blaa blaa blaa..." Mutta entä jos ei mene, entä jos ei ole koskaan mennyt..? Onkohan minussa jotain vialla?

Voiko mikään tai kukaan koskaan riittää ja olla tarpeeksi? Toivon että voi. Ehkä en vain ole kohdannut oikeanlaista ihmistä. Miksi aina tuollainen macho, kysyy Juho. En osaa vastata, koska en näe asiaa samoin. Mitään machoja ole, vaan herkkiä ja suloisia poikia. Tai niin minusta tuntuu, kunnes ...


"When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse"

Olisi ihanaa jos olisit sinä ja se mitä tarvitsen. Kiitos.


Tilitys maksimus. :o Kello on jo vaikka ja mitä. Nyt tää menisi unille.

[Ei aihetta]Tiistai 03.01.2006 18:57

Elämä eron jälkeen on opettelua.