IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

Päivän kuvassa!Torstai 29.11.2007 13:11

Eipähän olisi ikinä uskonut, mutta mun ottama kuva päätyi päivän kuvaksi. Kommentteja on tullut paljon ja kysymyksiäkin, enkä millään kerkeä kaikkeen vastaamaan. Tässä muutama vastaus:

Ilona syntyi 31 päivää ennakkoon.

Mitat 2590g ja 45,5 cm.

Ilonalla tuli keltaisuutta kohonneiden bilirubiiniarvojen takia. Bilirubiinia hoidetaan sinivalohoidolla, siksi joissakin kuvissa
silmäsuojat. Hoitoa kesti yhteensä 23 vuorokautta.

Nenä-mahaletku oli hoidon aiheuttaman väsymisen takia, reppana ei jaksanut syödä ja paino putosi alimmillaan 2190grammaan.

Isäksi tulemisesta löytyy tekstejä pitkin päiväkirjaa, 6.4.07 on kirjattuna Ilonan syntymisen aiheuttamia mietteitä.

Kuvat on otettu enimmäkseen Canon EOS10D:llä, objetiivina 50mm f:1,8 tai 17-125mm f: 3,5-5,6. Lisäksi sigman järkkäsalama.

Ja pari vastausta kommentteihin:

Miten isi mahtuu noin pienen pikkurillin ympärille? - Sehän siinä ihmeellistä onkin, kun sinne mahtuu myös äiti sekä muutama mummo ja pappa. ;)
Onpa ihana pikkuinen! - Kiitos, niin minustakin. <3
Meinaako se syödä tuon appelsiinin? - Heti kun hampaat kasvaa. ;)
Salee muokattu! - Ite oot.
Mikä täs on idea? - Aattelin, että kun lapsi on tollainen pieni, niin että se näyttäis hauskalta kun siinä on tuommoinen pieneksi ajateltava hedelmä vieressä. Niinku mittakaavana.
En tajuu. o_0 - Ei se mitään. Ei se oo sun vikas.

edit:

Nonii, päivä alkaa olla lopuillaan. Kommentteja tuli n. 1300, jännää, että melkein kaikki hyvinkin ystävällisiä. Kesäkuussa startattu kävijälaskuri näytti n. 368 000:a, mikä tarkoittanee tälle päivää 350 000 sivun aukaisua (joista 50 000 kirjautuneilla ihmisillä).
Pittää kertoa Ilonalle, mitä ihmiset ovat olleet hänestä mieltä, kunhan toinen on hieman vanhempi. Ainakin sen verran, että ymmärtää puhetta. (kerron kuitenkin jo huomenna, kun en malta odotella)

En ole vähään aikaan noita vanhempia kuvia selaillut ja nyt sitten kun katseli kommentteja niistä, niin tuli aika paljon kaikkea keväällä tapahtunutta mieleen. Siihen vielä täysin tuntemattomien ihmisten ystävällisiä sanoja päälle, niin pakko myöntää, että tänään on tullut oltua harvinaisen hyvällä tuulella.

Kiitokset kaikille kommentoineille ja Ilonan olemassa olon johdosta onnitelleille. Olisi mukava kiittää noin niinkuin normaalisti galleriankin kautta, mutta siihen taitaisi mennä aika monta päivää ja pitää tuon pikkukaverin (ja vanhemmankin kaverin) kanssa ehtiä viettämään aikaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.