IRC-Galleria

nebulus

nebulus

"anteeksi, eksyin jännän äärelle"

Parasta ehkä myös:Perjantai 29.08.2008 11:41

Minua tönittiin eilen kovasti naamaan. Masun läpi. <3

Parasta tässä viikossa!Perjantai 29.08.2008 01:08

Tänään päästiin kattomaan pientä tyttöä: n. 390g, 20cm. Asuu erään rakkaan massussa.
Tippahan se linssiin tuli, taas.

LenkilläTorstai 21.08.2008 02:28

Pisti vituttamaan niin pahasti, että piti ihan käydä juoksemassa. Teki hyvää, kympin lenkki pitkästä aikaa. Ihan jopa tuli pikku endorfiinitupsauksiakin.

Ja sitten käytännön vinkki: jos laitatte lenkkisaunan jälkeen icepoweria reisiinne, niin laittakaa hyvät ihmiset jonkinlaiset lyhyet kalsarit jalkaan. Ihan vain kontaktien välttämiseksi.

Viime aikojen kuulumisiaKeskiviikko 20.08.2008 15:21

Töissä vituttaa kovasti. Tosi vaikeaa puskea hommia eteenpäin, kun tietää saavansa piakkoin kenkää. Heikostihan nuo hommat sen takia etenevätkin. Kukaties vielä jonain kauniina päivänä teen semmoisia töitä, joihin aamulla mennessä hymyilyttää. Toivottavasti ainakin.

Ja sitten tärkeämpiin asioihin:

Ilona on alkanut kävellä ilman tukea! Pari viikkoa on töpötelty oikein varovasti ja rauhallisesti pitkin kotia. :) Kertaakaan ei ole kaveri vielä kaatunut pahasti, päätti näköjään ottaa aloittamisen varman päälle. :)

Lisäksi Ilona on alkanut kulkemaan päivähoidossa. Hieman meinaa huudon kanssa mennä aamulla, kun äiti lähtee, mutta huuto loppuu kuulemma nopsaan. Leikkiseuraakin on, kaksivuotias tyttö kaverina.

Masuasukki touhuaa myös kovasti. Eilen saattoi olla ihan pieni hipaisu tunnettavissa masun läpi, ihan varmuudella ei voi kuitenkaan sanoa. Eiköhän se kuitenkin pian ala tuntua. Ens viikolla olis utraäänikin, saattaapa sukupuolikin näkyä.;)

Eli elämässä menee varsin hyvin. Työhän on kuitenkin vain nälän tunteen aikaan saamia pakkoliikkeitä....

Päivän kuulumisiaTorstai 14.08.2008 13:17

..vaihteen vuoksi morsetettuna:

.- .-. ...- .- ... .. -. .--. .- ... --..-- / . - - / -.- .- .- -. ... .. - / - .- -- .- -. / ... . -. -.- .. -. / .--. . .-. ...- . .-. ... ... .. / - .. .-. -.- .. ... - . .-.. .. .--- .-

HabaneerojaMaanantai 11.08.2008 11:12

Stockmannilla oli lauantaina myynnissä punaisia habaneroja. Voi saatana, mitä laavapalloja! Joskus aikoinani ostin sieltä samanlaisen ja todettuani sen sopivan tuliseksi söin kokonaan kanasoossin kanssa. Niinpä ostin tällä kertaa kolme isoa palleroa. Olivatkin sitten aivan käsittämättömän tulisia! Itse asiassa tulisempia kuin Blair's:in Jersey Death sauce. ( http://www.chilikauppa.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=product-19 )Aivan mahtavaa kamaa!
Menivät sitten kaikki kolme vodkan kanssa muutamaksi päiväksi uuttumaan, sen jälkeen olisi tarjolla vielä konjakilla/vedellä tehtävä uutto. Ajatuksena olisi keittää sitten uuttonesteet öljyn kanssa kuiviin, jolloin kaikki habanerojen tulisuus pitäisi olla siirtynyt öljyyn... että tervetuloa vaan maistamaan muutaman viikon päästä.

KävijälaskuriTorstai 07.08.2008 11:43

850 000 kävijää tuli täyteen laskuriin... mitä tapahtuu, kun tulee miljoona täyteen? Nollautuuko se? Kauhea ajatus!

Saatanan perkeleTiistai 05.08.2008 01:46

Kolme vuotta meni, että pääsi lähtemään yliopistolta oikeisiin töihin, teollisuuteen tutkijaksi.
Viis kuukautta meni, niin tuo teollisuuslaitos päätti lyödä 12 tutkimuskeskusta kiinni, että sijoittajille tulisi parempi osinko. Arvatkaas, onko työpaikkani yksi niistä?

Vittu mää rupean tekemään puusepän töitä. Ei oo ainakaan kukaan osakesijoittaja vetämässä välistä.

arvoitus!Maanantai 04.08.2008 14:59

Arvatkaas, mikä kasvaa masussa ja tekee Ilonasta isosiskon?

Epäonnistumisia.Keskiviikko 30.07.2008 15:40